fredag 25. juli 2014

Kjekke hjemmeaktiviteter for ungene


Herlighet, for en sommer! Det er som å være i Syden. Man trenger slett ikke reise vekk noe sted når man har det så fint hjemme:-)


Ungene har vært så mye i bassenget at de snart har svømmehud mellom tærne. Ja, til og med mor har vært oppi flere ganger når varmen har blitt for intens. 

På besøk hos familie fikk vi tipset om å bruke engangshansker som vannballonger. For et knallkjekt tips! Sånn sysselsetter du glatt ungene en hel dag. Og hjelpe meg så store ballonger man kan lage!


Et annet gøyalt tips er vannsklie.Vannsklie i hagen lager du lett av plastikk på rull og vann fra hageslangen. Fest den øverst så den holder seg på plass. Nesten som å ha sitt eget badeland:-)


3 kommentarer:

 1. denne sommeren er jo bare helt fantastisk, og heldige oss som har hjemmeferie i år. Vi nyter dagene i bassenget, med vannballonger som hos dere, sklie i hagen, strandturer og sene sene kvelder. Denne sommeren kan vi virkelig leve lenge på. fortsatt fin sommer til dere, hilse nordlendingen :-)

  SvarSlett
 2. Det har nok vært topp med hjemmeferie de siste ukene. Vi har vært sydover, men der har ikke været vært så varmt og stabilt som her. Vannaktiviteter må til i varmen, supert tips med vannsklia :)

  SvarSlett
 3. Ååå, så herlig!!
  Dere har jo en helt perfekt hage til kos ツ

  SvarSlett