fredag 14. februar 2014

Selvgjort er velgjort


Til karneval hører det gjerne med en pinjata. Det fins mange lekre pinjata å få kjøpt, som denne løven her fra Pirater og prinsesser.


Eller hva med en gøyal fiskepinjata? Begge deler hadde helt sikkert gjort suksess i karnevalsbursdagen i morgen. Det er bare et par haker:

1. Jeg er for seint ute med å bestille
2. Det koster litt for mye for en moro som er over på null-komma-niks...

Så da var det bare å sette i gang å lage en pinjata selv da... 
Jeg var en tur på nettet for å hente inspirasjon, men der var de fleste pinjataene laget av ballonger dekket med avispapir. Tanken på å holde på med avispapir, vann og lim var ikke særlig forlokkende. Men så fant jeg en som tipset om å træ to papirposer over hverandre. Jaha, tenkte jeg. Det hørtes jo spennende ut. Da får man jo en innmari spenstig fasong... Det blir liksom ikke noen kunstferdig fisk ut av det. I mangel på noe bedre fant jeg imidlertid fram et par hvite papirposer jeg hadde liggende og tredde de oppå hverandre.
Og det så jo som forventet skikkelig kunstnerisk ut. Tenke, tenke. Hva kan dette bli til. Hva minner dette om da?? Og plutselig slo det meg. Det er jo Svampebob!! 


Jeg fant fram gulmaling, limte på øyne og tegnet etter beste evne og TADAAA:


En Svampe-Bobpinjata!!

Jeg måtte le da jeg tok turen innom nettsiden til Pirater og prinsesser igjen og faktisk fant en Svampebobpinjata. Til den nette sum av 345 kroner (og forøvrig utsolgt). Da er det faktisk langt mer tilfredsstillende med en SvampeBobpinjata til 10 kroner:-) Kanskje ikke like fancy som en ferdigkjøpt en, men fancy nok til å imponerende ungene:-)2 kommentarer: