lørdag 15. februar 2014

BursdagsfeiringDagens forskuddsfeiring gikk overraskende bra og de to obligatoriske timene med bursdagsfeiring gikk rimelig fort. 


Epleduken er laget av stoff fra Åhlens. Litt av stoffet ble også brukt til å lage vimpler. Akkurat passe fargerikt til en karnevalbursdag:-)


Litt leker må man ha når det er bursdag, og i år hadde vi kaste-på-bokser-lek. Vi har spist en god del mais den siste uken for å skaffe nok bokser... Veslesnuppa har malt boksene i friske farger, mens mor har sydd nye erteposer for anledningen.


Det ble sjørøverkake i år som i fjor, og med en fyrverkerifontene bakpå, så gjorde den stor lykke. Det hjelper jo å slenge på et halvt kilo godteri rundt skuten også da...


Og alle var enige om at det hadde vært en fin feiring:-)

3 kommentarer:

 1. herlig fargerikt bord, gratulerer så mye med dagen D ♥
  ser du også laget spyd med frukt og marshmellows, snadder. jeg hadde også brownies i mine :- ) ønsker deg en fin uke og hilse masse.klem

  SvarSlett
 2. Fargerik og gjennomtenkt bursdagsfeiring. Sikkert kjekt å komme hjem til dere. Den sjørøverskuta har jeg bakt noen ganger også. Først til egne gutter, men nå er de voksne, så da baker jeg til mine små tantebarn.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med bursdagsbarnet.
  Bordet ser herlig og fargerikt ut, og sjørøverkaka er jo bare fantastisk!!

  SvarSlett