mandag 3. februar 2014

NIB utfordring: TapetinspirasjonNIBs utfordring for februar er tapetinspirasjon. Og selv om jeg fremdeles har en rull med nydelig tapet fra Marimekko liggende, som jeg drømmer om at en dag skal pryde kjøkkenveggen, så blir det med de små prosjektene foreløpig. Som den lille harepusen øverst. Funnet på Fretex som så mye annet her i huset. Den fikk skrudd på en plate under, ble malt og tapetsert, og skulle egentlig være en bokstøtte.


Mens jeg venter på at nordlendingen skal bli overbevist om at tapet på vegg er ganske snasent, så blir det enkel møbeltapetsering istedet:-) Denne hyllesaken er det nok noen som drar kjensel på. Den har stått i gangen utenfor barnerommet en stund og hadde skuffer med glassfronter. Noe som ikke var spesielt lekkert ettersom vi stort sett stapper skuffene fulle av alt mulig stæsj. Med litt tapet over glasset så det såå mye ryddigere ut. Jeg er ganske god på rotkamuflering:-)Collage av tapetrester kan bli fint bilde til barnerommet.


Eller man kan sy en søt harepus av en tapetbit som kan pryde barnerommet.For ikke å glemme esker, bokser og diverse emballasje som kan bli fine og praktiske oppbevaringssaker med litt fornyelse:-)

7 kommentarer:

 1. Wow, så kreativt lekkert !!
  Lykke til :)
  Ingrid.

  SvarSlett
 2. Så masse fint du har gjort med tapet:))

  SvarSlett
 3. Mye lekkert av tapetbiter her!
  Skapet ditt var skikkelig fint!!!
  Og den elefanten tror jeg at jeg har fler varianter av pakket bort her et sted... tror jeg må finne frem
  spraylakken en dag, for den så morsom ut i knall farge :-)
  Ha en fin kveld!!
  finne

  SvarSlett
 4. Utrolig lekkert med de tapetserte skuffene! Så flink og kreativ du er!!:-)
  klem

  SvarSlett
 5. Så mye fint. Kjempeinspirerende !

  SvarSlett
 6. Så mye fint du har laget- inspirerende- likte særlig godt det bildet av tapet- morsomt;)

  SvarSlett