tirsdag 12. mars 2013Påskeegg dekorert med litt serviettdecoupage...
Jeg skulle gjerne ha pyntet mer til påske enn jeg gjør, men av en eller annen grunn er påskepyntsamlingen ikke akkurat omfattende. Det er liksom ikke sånn som med julepynten hvor man har opptil flere kasser med pynt stående oppe på loftet. Nei, her i huset begrenser påskepynten seg til et par brødposer med noe stæsj som stort sett kun ungene blir begeistret over. Du vet sånne hjemmelagde, enøyde isoporkyllinger med vaklebein og overdådig fjærpryd. For all del, et par vaklevorne kyllinger laget av små barnehender kan sannelig være sjarmerende, men jeg sliter litt mer med å ha en hel kyllingfarm stående på skakke påsken gjennom...


Med fare for å framstå som en kald, grusom og hjerteløs mor, så må jeg bare påpeke at vi har et lite, men representativt utvalg av pynt som ungene har laget framme altså - gjennom hele påsken (gjerne litt sånn lett kamuflert blant annen påskepynt...)


Mor synes nok det er litt mer smakfullt å pynte med greiner med gåsunger, påskeblomster (gjerne oppi et par støvler...) og påskeegg:-)


Kyllingfarm har for anledningen søkt tilflukt i påskeegg og bak mugge, mens en håndfull broilere er beskåret vekk fra høyre billedkant...


Hvordan er det med deg, får små vaklevorne kyllinger morshjertet til å svulme??

11 kommentarer:

 1. Må nok si meg enig med deg om at vaklevoren pynt har tatt vinterveien hos meg også. Uff ja. Påsken er liksom ikke den store pyntingsen for meg. Da er det jo så mye fint ute.
  Klemz

  SvarSlett
 2. Jeg har 16 kasser julepynt og en kasse påskepynt. Tror det har sammenheng med at i jula var vi mer inne. I påsken er nok lammesteika viktigere enn pynten.

  SvarSlett
 3. Jeg har ei kasse med påskepynt. Og maaaaange påskeduker :)
  Finnes noen skjeve kyllinger her og ja, Eskil pynter med de på sitt eget rom som regel :p
  De er jo ganske sjarmerende, på sin egen måte :) Det jeg MÅ ha til påske er påskeliljer og perleblomster.
  Håper du har en fin kveld :) klem,Randi.

  SvarSlett
 4. Jeg synes det ser ut som det blir en koselig påske hos dere :) Vi har, som med julepynt, som mål å kjøpe en ny ting hvert år. Foreløpig har det gått mest i rare/stygge/sjarmerende påskekyllinger, så et par skjeve kyllinger laget av barnehender vil gli rett inn i samlingen :) Får håpe at påskeliljer, krokuser og perleblomster kan ta vekk litt av oppmerksomheten på kyllingene...

  SvarSlett
 5. Jeg eeeelsker den selvlagede pynten storebror stolt kommer hjem fra bhg med :-) masse sjarm og veldig fint at han bidrar til påskestemning i heimen, når jeg ikke har så mye påskepynt som julepynt. Og den får pynte opp i gangen og på kjøkkenet! I stuen har jeg "pynte-pynten" ;-) Ellers består påskepynten for det meste kun av vårblomster, blå perleblomster og narcisisser. God påske, når den kjem!

  SvarSlett
 6. He, he :o) noe av pynten til ungene er faktisk veldig fin, små ulldottkyllinger som kan henge på ei gren og tovede eggvarmere osv. Ellers er det vel lite påskepynt hos oss også, men desto mer blomster og grener og det er jo pynt det også. Fine, farver du pynter med og støvlene da, så utrolig søte :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 7. Her er det lite påskepynt, men det meste er hjemmelaget av sønnen eller meg, Vaklevorne kyllinger med fjør på halv 12, påskeliljer, påsketre og ymse gule saker i skjønn forening. At alt er like lekkert er jo en debatt, men frem kommer det :)

  SvarSlett
 8. Her var det utrolig mye flott å titte på =) Du er så kreativ og flink! Elsket fargen nyansene rundt omkring.
  Ha en fabelaktig Onsdag!
  KLem

  SvarSlett
 9. Hei Barbro!
  Da er det vel som hos oss andre også - at det er litt mer begrenset med påskepynt, enn julepynt! Det var artig med påskeliljer i rosa gummistøvler! Og så er jeg jo helt dååårlig etter den lyseblå kaffekannen!

  Ønsker dere en flott uke!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 10. Åh så fint det er hos dere, sånn uansett. Jeg nekter å tro at din tolkning av katastrofeområde er ganske langt i fra nettopp det;-)
  Vi skal reise vekk i påsken, og akkurat i år kjenner jeg at jeg er veldig glad for det:-)

  SvarSlett
 11. Deilige farger! Eldste jenta mi er bare 3 år, så jeg har bare såvidt måtte begynne å ta stilling til pynten. Til nå har vi jo syns det er fryktelig sjarmerende. Men kan se at det på sikt kan bli litt mye. Har hørt om mange som holder av en liten krok til jul og kanskje til påske hvor en samler litt av den pynten ungene har laga... Gjenstår å se hva jeg kommer til å gjøre :)

  SvarSlett