torsdag 28. mars 2013

Drømmepåske


For vår del har dette vært en riktig drømmepåske. Strålende sol, akekonkurranse, skirenn, hyttekos og perfekt skiføre. Og mengder av god mat og godteri. Eneste skår i gleden var at min gode venninne, som bare på gøy hev seg rundt i barneskirennet vi hadde laget til påskeaften, klarte å gå på ræv (som vi sier på godt bergensk) rett før mål, og knakk halebeinet... 


Nå skal det legges til at både mine skiferdigheter, og min venninnes, er litt på danskenivå, og den eneste vi observerte som var dårligere enn oss i sporet var en kar fra Somalia som gikk på ski i dongeribukse. Jeg ble attpåtil forbikjørt av en på sykkel i skiløypen, i oppoverbakke. En meget absurd opplevelse.

Men etter fem dager med skigåing har jeg i hvert fall gått fra bred spagatploging til nesten vanlig ploging. Og mens jeg før knotet noe fryktelig med å klare å spenne på meg skiene, og kunne bruke opptil fem minutter på å få på meg et par ski - til nordlendingens store fortvilelse, så klarer jeg det nå på under 30 sekunder. Ja, det hender til og med det går på første forsøk. 

By the way, om skiferdighetene neppe imponerer noen, kan jeg i alle fall skryte av bestetid på rumpeakebrett i akekonkurransen. Jeg har en uslåelig teknikk når det kommer til rumpeakebrettkjøring:-)

Påskeaften foregikk i strålende solskinn, og da kvelden falt på var det jammen meg fakler, juletrelys og fyrverkeri all night long på Kvamskogen. En ganske absurd opplevelse det og...

Og alle var enige om at det hadde vært en fin påske:-)
6 kommentarer:

 1. Stakkars venninnen din da. det der er vondt. Nydelig jenterom under her.
  Klem

  SvarSlett
 2. Ha-ha... der fikk jeg svar på dagens innlegg hos meg... om drømmepåske eller ikke :) Men har vært veldig fint her også altså!

  Stakkars venninnen din da. Huff, så vondt!!

  Nyt siste påskekvelden ♥

  SvarSlett
 3. Høres ut som en fantastisk påskeferie! Ski er oppskrytt, men kan være veldig koselig med det rette selskap - og det høres det ut som du har hatt :) Det viktigste er at en får kost seg sammen og ladet batteriene.

  SvarSlett
 4. Hei på deg :O)! Så koselig det var her inne :O)! Men uff, halebeinet! Høres fryktelig vondt ut:/ Men så bra med bestetid på rumpeakebrett *ler*:O)! Påskepynten din her er så fin:O)Fuglene , eggene på greina, påskeharen... koselig!Klem fra Neri :O)

  SvarSlett
 5. Nå skulle jeg ønske du drev med videoblogging altså! Ikke for å filme venninnen med knekt halebein, for det kan jeg godt forestille meg er fryktelig vondt. Men skigåingen din og akinga :) Og så er jeg veldig glad for at JEG ikke driver med videoblogging, for mine skiferdigheter er ikke akkurat ala Bjørgen...

  Herlig beskrevet :)))

  SvarSlett
 6. Ha ha, sykkel?? Ja, ja...
  Jeg er ingen rønner i skiløypene, men har faktisk vært på en skitur i påsken, jeg og:)

  SvarSlett