lørdag 23. mars 2013



Det er utrolig hvor fort man sklir inn i påskemodus og seine frokoster. Dagens oppdekking så riktignok ikke sånn ut som på bildene (hentet fra en tidligere påske) - det gjelder da tross alt å ikke legge listen altfor høyt første dagen i påskeferien... 

Nybakte rundstykker, duk på bordet og brettede servietter får komme etterhvert:-)


For aller først skal det lages påskemarsipan. Ingenting er så godt som hjemmelagde kolibriegg, dyppet i melkesjokolade og strødd med kakestrøssel. 

Da er det bare å brette opp ermene og begynne på skålde mandler. Noe må man jo gjøre på selv om man har ferie:-)

Ha en fin dag!















3 kommentarer:

  1. Det bordet var jo bare helt nydelig! Og hjemmelaget marsipan?? Vann i munnen!! Det høres helt himmelsk ut:-)

    SvarSlett
  2. Så fint pyntet!! I år får jeg liksom ikke påskestemningen....Vet ikke hvorfor, kanskje den kommer....
    Påskemarsipan høres deilig ut! Mannen min lager marsipan til jul, god idè å lage til påske, har ikke tenkt på det!
    Kos deg masse!!
    Klem Siri

    SvarSlett
  3. Så nydelig pynta:)og så flink du er som lager heimalaga marsipan,så godt:))
    Ein fin lørdag til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett