søndag 3. mars 2013


Fryseren vår står ute i garasjen. Et veldig beleilig sted for en fryser å stå... Den eneste som synes at det er kjekt å ha den der er nordlendingen. Han er en iselsker av dimensjoner og har stadig et ærend ute i garasjen slik at han kan smugspise litt. Gjerne sånn rett før middag.


Bortsett fra at det ligger en og annen eske med is og slenger i fryseren, så er det heller ganske slunkent nedi der. I helgen har jeg begynt på prosjekt fylle-opp-fryseren og har bakt muffins sammen med ungene. Kjekt å bare kunne hente opp noe fra fryseren når man får besøk. Så i tillegg til tre ispinnner, fem pizzastykker, så ligger det nå 25 muffins i garasjen. Det er vel en stund til det bugner over kan man si.

Muffins i hjerteformer så jo relativt stilig ut mens de lå oppi formen. Særdeles lite stilige ute av formen. Hjerteformen var meget udefinert og de så vel egentlig mer ut som et stekeuhell enn som hjerter.


Nei, takke meg til gode gammeldagse, runde muffins.


Ungene måtte jo få lov til å pynte litt mens de var i gang. Det var ikke noe less is more der i gården. Her ble det dekorert under mottoet jo mer, jo bedre. Et par munnfuller er nok til å gi søte, små et aldri så lite sukkersjokk. Bør definitivt ikke serveres i den kommende barnebursdagen her i huset. Med mindre man ønsker seg små apekatter som svinger seg i lysekronen...


Det er jo selvsagt viktig at muffinsformene passer inn med resten av interiøret, så derfor ble det noen svart- og hvitstripete og. 


Nå er jeg særdeles lite strukturert og ryddig mens jeg lager mat, men med en kraftig bildebeskjæring ser det ikke så ille ut:-)

Ha en fin kveld!9 kommentarer:

 1. Så deilig m full fryser dA!!! de svart hvite var så fine, hvor er de kjøpt??

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. MMmmmmuffins :)

  Herlig pyntet godsaker!
  Vi baket visst så mye i går, at vi måtte låne fryserplass med naboene, hehe :))

  God ny uke :)
  KLEM

  SvarSlett
 3. Bildebeskjæring kan gjøre mye.

  SvarSlett
 4. Jeg ble faktisk fristet til å spise is.

  SvarSlett
 5. Det ser nå alltid ut som du har det så pent og rent og ryddig :)
  Jeg har stadig prosjekt "tøm fryseren".
  Synes det har en tendens til å samle seg mye oppi der, som bare blir liggende...

  SvarSlett
 6. Så artig innlegg:) Jeg så for meg mannen som lusket seg stille ut. Og med både muffins og is, har han kanskje enda flere grunner til å ta seg et ærend. Muffins tiner fort:)

  SvarSlett
 7. Fant bloggen din på boligpluss, likte det jeg så og la meg som følger! Kommer tilbake :))
  Klem Kristin

  SvarSlett
 8. Kjekt med litt muffins i fryseren. Vi har heller et prosjekt gående på å bli kvitt litt i fryseren så i det siste har jeg stekt kjøttkaker av tre år gammel elg :) Dessuten hater jeg å kaste mat så jeg fryser alltid ned masse rester som ingen spiser. Kanskje på tide å slutte med det..... Men til saken, muffinsene dine så veldig lekre ut ogbarnepyntet i overflod er bare sjarmerende synes jeg :) Synd hjerteformene skuffet for de så veldig søte ut. Fin mandag til deg :)

  SvarSlett
 9. Beautiful spring pictures. I will love to follow your blog.

  SvarSlett