søndag 20. januar 2013

Lilladilla

Nå er det allerede flere dager siden de første interiørbloggerne laget innlegg om årets farge, som ifølge Fargerike altså er lilla. Og lilla kan vi like. Her i huset er vi støtt og stadig innom lilla perioder, selv utenom både advent og påske:-)
Egentlig så hadde jeg pakket vekk det meste i lilla før jul, men nå var det bare å løpe ned i kjelleren og hente det fram igjen. Man lar ikke en mulighet til å være trendy gå fra seg liksom.


Det første jeg snublet over, bokstavlig talt, var denne lilla blomsterpotten som sto i kjellertrappen. Opprinnelig en julete blomsterpotte i offwhite med engledekor. Engelen henger fremdels på, men etter at den fikk seg noen runder med lilla maling, så har den blitt helårs - i hvert fall hvis man snur engledekoren inn mot veggen...


Den brune elefanten jeg fant på loppis i fjor malte jeg også lilla. Jeg liker best de lyse og lette lillafargene, pastelldame som jeg er:-)

Jeg husker jeg syntes jeg var veldig dristig da jeg malte serveringsbrettet lilla for noen år siden, i en tid da alt skulle være hvitt, men jeg synes fremdeles det er en kul farge.
For de som liker print, som attpåtil er lilla, så kan det kjøpes for kr. 100,- inkludert frakt.
Bare send meg en mail (klikkbar mailadresse oppe til høyre i bloggen).

Ha en fin dag!12 kommentarer:

 1. Lilla er lekkert!
  Kommer på 2.plass av mine ynglingsfarger, bare forbigått av lyseblå ;)

  kos dere med søndagen!
  KLEM

  SvarSlett
 2. Det var med tungt hjerte jeg plasserte alt lilla på loftet bittelille julaften. Hadde SÅ lyst til å bruke det mer. Og nå kan jeg med god samvittighet dykke ned i kassene og finne frem litt igjen. HERLIG!:))

  Ha en herlig søndag!:)

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 3. Ja,lilla er virkelig en fin farge, men jeg liker nok de lyse nyansene best. Nydelige bilder du har vist oss :) nå skal jeg ut en tur i sola :) Klem

  SvarSlett
 4. Liker lilla mer og mer jeg, du viser jo den finest lillafargen også :)
  Ha en fin søndag :)

  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 5. For en nydelig lillafarge... jeg bare elsker lilla også ! Må nok få ordnet med litt lillafarger rundt meg også snart :)
  Ha en forsatt fin søndag :)

  SvarSlett
 6. Ser på andre blogger også at lilla skal det være i vår....trolig hopper ikke jeg på. Jeg er ikke så interiørinteressert, bare det er ryddig, rent og ikke for mange ting er jeg fornøyd. Men lilla, ja det er jo en flott farge.

  SvarSlett
 7. Dødskult med LILLA elefant! Den digga eg!

  SvarSlett
 8. Lilla er veldig fint men kun i den lyseste varianten hos meg,eg har nok noko lilla liggende men veit ikkje om eg vil ha det framme enda:)
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 9. Lekkert med lilla,og litt artig nå etter alt det røde.
  Klem

  SvarSlett
 10. Lilla er fargen min<3 Morsomt at den er blitt trendy nå, da er jeg jaggu meg skikkelig trendy;-) Digger elefanten!

  SvarSlett
 11. Forresten - kan du skrive et innlegg om hvor og hvordan du oppbevarer alt stæsjet ditt? For du har jo vanvittig mye pynt, (positivt ment altså), og jeg sliter sånn med oppbevaring av sånt, så jeg har ikke kontroll på noe:-) Det føler jeg at du har;-)

  SvarSlett
 12. Jeg har alltid vært veldig glad i lilla - i alle fall de siste 30 årene ;-) Og rett før jul kjøpte vi oss lilla sofa, og det hadde vi nok gjort uavhengig av trendene :-))

  Klem Siv

  SvarSlett