torsdag 24. januar 2013

God plassutnyttelse

Gutterommet er egentlig ikke så veldig lite, men når eldstemann har gått til anskaffelse av dobbelseng, i tillegg til at det er skråvegger - da er det ikke alltid like lett å møblere. For store gutter trenger god plass til diverse tekniske saker også. Og hva gjør man når arbeidsbordet stikker såpass langt ut at det blir trangt å bevege seg mellom det og sengen?


 Jo, det vi gjorde (mulig noen har fått det med seg på bloggen før, men en god ting kan ikke sies for ofte:-)) var å skru av bakbeina på arbeidsbordet og sage vekk et stykke i bakkant sånn at det ikke ruvet så mye lengre. Deretter ble beina skrudd på igjen og bordet passet perfekt inn i forhold til både sengen og garderobeskapet ved siden av.

Den delen av bordplaten vi hadde saget av fikk satt på hylleknekter og hengt opp på veggen over arbeidsbordet. Dermed fikk vi en lang og romslig hylle med god plass til oppbevaring.

For å få plass til enda mer oppbevaring ble det satt inn en Hemnes kommode fra Ikea, som også fungerer som en tv-benk. Tv´en går akkurat klar skråtaket.


Garderobeskap fra Ikea er plassert til venstre for arbeidsbordet. Det er kanskje ikke danseplass her inne, men så er ikke eldstemann noen danseløve heller:-)

Ha en fin kveld!
13 kommentarer:

 1. Det ble jo veldig bra! Smart å bruke det dere saget av bordet til hylle. Praktisk og bra! Synes han har et stilig rom!

  SvarSlett
 2. Så koselig rom han har da! Veldig smart å dele bordplaten og bruke resten som hylle :) Fine bilder. Ryddig og rent :) Skulle ønske jeg hadde sånn...

  SvarSlett
 3. åh, så lurt.... dette har ikke jeg sett før, så takk for tips :)
  Knall fint rom da... :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 4. Haha... måtte bare le av den siste kommentaren din..

  Synes at dere har vært flinke til å utnytte plassen ganske bra jeg. Hyller på veggene er jo et must, veldig greit å få ting unna og opp på veggen.

  Ha en finfin kveld!

  PS! Veldig klar for å være kreativ snart!!!

  Klem

  SvarSlett
 5. Stilig, og smarte løsninger :))
  Tipper eieren er storfornøyd med dette fine rommet!

  SvarSlett
 6. Et kjempefint rom han har,likte det kjempegodt og det gjere vel han som eige rommet og hihi :)
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Utrolig stilig gutterom.
  Tipper det er en som trives her ja.
  Ha en kjempefin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 8. Akkurat sånne gode tips jeg er på jakt etter, for jeg skal snart dele et rom i to!

  SvarSlett
 9. Det var veldig lurt å gjere det på den måten! -Og så gler eg meg til å sjå fuskepelsresultatet frå forrige innlegg :)

  SvarSlett
 10. Hei på deg.
  Kjempelekkert rom, og tusen takk for flott inspirasjon og gode tips!
  Ønsker deg en riktig fin fredag, og en glad helg :)
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 11. Dette var smart. Tenaringen onsker seg storre seng han ogsa, sa dette kan kanskje vaere en losning!

  SvarSlett
 12. Kjempetøfft ungdomsrom! Også så ryddig! Flink gutt :)
  Føler for litt forandring på Eskil sitt rom snart også, lage litt mer ungdomsrom. Han har sååå lyst på tv på rommet, men det må han nok vente ei god stund med :D Håper dere får ei fin-fin helg!! KLEM.

  SvarSlett