søndag 29. juli 2012


Jeg synes gyngestolen til Hulda var så innmari fin at jeg måtte rett ned i kjelleren og finne fram gyngestolen jeg har hatt stående der en stund og la den få seg litt maling da jeg kom hjem fra ferie. Jeg konkulderer med at det er noe dritt å male gyngestoler. Å male stoler er jo ikke spesielt festlig. Å male en stol som gynger i tillegg er enda mindre festlig, og nå sitter jeg her og manner meg opp til å ta det siste strøket.

Når man omsider har grepet malepenselen igjen, så har man liksom kommet over en terskel, og det er nesten som man går litt berserk med penselen, og nesten alt man passerer og kommer over får seg et strøk maling. Både trekasser, hyller, kommode, settekasse og et par blomsterpotter - i tillegg til gyngestolen, har fått seg litt maling. Og så hjelper det selvfølgelig litt på arbeidslysten at det skal feires bryllup her til helgen.


Hyllen på veggen sto stuet i kjelleren sammen med gyngestolen, og har ventet på å bli shinet og hengt opp, og endelig har den kommet på plass i lillehytten. Den grønne trekassen fikk jeg fra svigermor i nord, og den var så fin i fargene at den ble spart for hyper malingsdame.

For jeg har slett ingen trang til at jeg må male alt hvitt. Hvitmalingen skyldes mest et utslag av bedagelighet. Den hvite boksen med bengalakk var den som sto nærmest, og siden jeg synes det er en smule kjedelig å rengjøre pensler, ja så ble plutselig alt hvitt.


Jeg har imidlertid lovet veslesnuppa at når gyngestolen er ferdig, så skal jeg ta å male pulten hennes. Som forøvrig står til oppbevaring i kjelleren den og. Og den skal bli blå. Maling er kjøpt inn til formålet. Så da er det ikke umulig at alt blir malt blått de neste ukene:-)

Ha en fin dag!6 kommentarer:

 1. Så flink du er!!! Hvor tar du energien fra? Er imponert over hva du stadig får til.. Ha en fin søndag!!:)

  SvarSlett
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud..

  Ønsker mig også en gyngestol til vores veranda:-)

  Ha´en skøn dag

  Knus Susi

  SvarSlett
 3. Jeg må le, Barbro:) Kjenner meg så godt igjen, har man hvit, så maler man hvitt:) Lykke til med maling av gyngestol:) Gleder meg til å se blå skrivepult og noen andre blå ting:)
  Lykke til med bryllupet til nabosønnen:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint du har det:-) Kjempegøy med litt forandring ved å ta et malestrøk på noen gamle møbler. Hilsen Kristin.

  SvarSlett
 5. Kjempefin gyngestol!:)
  Det blir jo så fint med bare et par strøk maling:)
  Jeg er akkurat slik selv jeg;)
  Fine bilder du tar;)
  Fin kveld til deg!
  Goklæm fra Janne

  SvarSlett