fredag 10. september 2010

Awarden går til...

Jeg husker den første awarden jeg fikk. Det var stas det, selv om jeg delte den med 6 andre. Den andre awarden  fikk jeg sammen med 11 andre, men syntes fremdeles det var stort. Etterhvert forsvant imidlertid den store begeistringen for sånne awarder. Det ble rett og slett for mye av det gode. En award som skal gis til 15 stykker, og som har nådd rundt hele Blogglandia i løpet av et par uker, mister fort sin glans.

Skjønne og gode Namaste, som har kommet som et friskt pust i bloggeverdenen, og som har en helt herlig blogg, har imidlertid tatt saken i egne hender, og laget en ny award. En award som bare kan gis videre til en person, og som ikke kan gis tilbake igjen til den man fikk den ifra. En award som henger litt høyt, sånn at det igjen blir stas å få en slik utmerkelse.

Awarden er ganske blodfersk ennå, og den aller første som fikk den var Andregasellen, som igjen sendte den videre til Pafrika og Belkini. Begge har fantastiske blogger, som både er velskrevne og morsomme, og som seiler opp som mine favorittblogger. Parika og Belkini er en mor / datter blogg, hvor mamma Pafrika stort sett har kuppet bloggen:-) Mamma Pafrika skriver så godt og så festlig, at det er umulig å ikke dra på smilebåndet når man leser bloggen. Ja, det er sånn at jeg virkelig gleder meg til neste innlegg kommer. Og av denne skjønne og artige damen har jeg altså fått denne gjeve award.


Tusen, tusen takk, Pafrika! Det gjør meg stolt, glad - og litt rørt:-)  Ekstra stas er det jo å være nr. 3 i rekken, og i godt selskap med to bloggedamer som jeg setter stor pris på.

Nå er det på tide å sende awarden videre. Og valget var ikke så vanskelig. Jeg gir den videre til en dame med mye humor, som skriver vannvittig bra, og som er en av de aller første jeg ble kjent med her i bloggeverden. En dame som jeg har vært så heldig å truffet i virkeligheten, og som er akkurat like morsom, fantastisk og sjenerøs i virkeligheten. En som har blitt en nær og god bloggvenninne, og som jeg setter umåtelig stor pris på. Og awarden går videre til....


Ingen over, ingen ved siden!

Når awarden sendes videre, så husk å link til dette innlegget hos Namaste, så alle kan se hvor det startet:-)

11 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye Barbro!
  - såå fortjent:-)
  Og veldig enig med hvem du gir den videre til ,- Heia Pia!
  Ha en fin helg,
  klem Hege.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med awarden Barbro, den er så vel fortjent. Og en verdig dame du sente den videre til, det skal være sikkert og vist :))
  Ha en fantastisk flott fredag!

  SvarSlett
 3. Nå blei eg så glad igjen!!!

  Alle dåkke så te nå har fått Awarden står øverst på favorittlista mi nemlig!!!

  Me har alle flærre som me barra MÅ innom daglig og så me glede oss øve å dela hverdagen med. Men så har det seg nå ein gong sånn at de fleste har ein som på et eller aent merksnodig vis har kommt seg litt ekstra langt inn i "bloggehjertet" vårt...

  Så harligt å dela den gleden, og i sin tur så blir det nok flærre som oppdage desse bloggene som me e så "glade i" :o)

  Bra start på Awarden, og glede meg te å følga den videre :o)

  SvarSlett
 4. Grattis Barbro. Den var vel fortjent. Logger meg inn og titter litt hos deg nesten hver dag nå.

  Er ikke så veldig inne i denne blogge-verdenen enda. Men har funnet en veldig skjønn en som heter "happy in pink". Den må du ta en titt på. http://tara-happyinpink.blogspot.com/

  Klem fra "kusineline"

  SvarSlett
 5. Heia!
  Gratulerer, den fortjente du:)
  Nå skal jeg inn å se på de andte bloggene som har fått den, gleder meg:)
  Klem.

  SvarSlett
 6. Hei på deg Barbro, og tusen takk for så fine ord!
  Sier meg enig med Namaste over her, det er noen blogger man bare må inn og sjekke ofte, selv om man egentlig ikke haddde tenkt seg innom Blogglandia akkurat da... For meg er både utgiver og mottakerne hittil (jepp, meg selv medregnet, er pinlig ofte innom og sier hei til mitt blogglandiske alter ego) blant disse!
  Og i kveld skal jeg jammen ta turen inn til Pias Verden som er neste mottaker, hun høres ut som et interessant bloggbekjentskap!

  Fin fredag til deg!

  SvarSlett
 7. Vet du, jeg er så enig med deg Barbro - og for en vidunderlig award dette var - DU fortjener den virkelig!! DU har en blogg som skiller seg ut og virkelig fortjener en utmerkelse! - og ditt valg videre er knakende godt! Gratulerer til vidunderlige Pia også!!
  Ønsker deg en herlig helg Barbro!!
  De varmeste gratulasjoner og klemmer fra Lokki

  SvarSlett
 8. Hallo Kusineline!

  Så koselig at du kikker innom:-) Takk for sist! Og takk for bloggtips - må snarest sjekkes ut!

  God helg til deg og gutta!

  Klem

  SvarSlett
 9. Kjæreste Barbro! Hva annet kan jeg si enn takk! Og i lige måte! Og god helg.

  SvarSlett
 10. Hei, Barbro!
  Gratulerer med eksklusiv utmerkelse! Nr 1!
  Og det fortjener du for alle dine flotte stoffmalerier!
  Klem!

  SvarSlett
 11. Grattis med awarden - denne var jo litt spesiell da :-D

  God helg og klem fra Siv

  SvarSlett