lørdag 5. juni 2010

En liten shinings


Etter og ha gått slalåm inn og ut av barnerommet de siste dagene, i tillegg til og måtte måke seg fram til klesskapene der inne, så var det tid for en liten shinings. Jeg ser at hyllen ser veldig ren og pen ut på bildet, til tross for at jeg bare fylte lungene med luft og blåste bort støvet. Ja, sånn gjør vi det hjemme hos oss når vi gjør rent:-)



Dukkehuset skalket jeg bare alle luker på. Orket ikke å gjøre noe med alle møblene som lå slengt der inne....




Men Barbiedukkene og alle Barbieklærne ble ihvertfall ryddet opp, og fikk nytt hjem oppi mors hjemmelagde tøypose.



Denne flotte filleryen har forresten farmor vevet. Etter og ha trålet samtlige møbel- og interiørforretninger i Bergen på jakt etter den perfekte filleryen, så viser det seg altså at farmor har en liggende som hun til og med har laget. Heldige oss:-)


Veldig kjekt å ha med seg en liten hjelper når man skal rydde. Her jobbes det intenst med riktig lyssetting, så mor får godt lys til å fotografere og rydde i.


Her er lysteknikeren svært fornøyd med vel utført jobb...


Og her har vi Lille hjelpers favoritt kosedyr, Eddie, som tar seg en siesta i nyoppredd dukkeseng. Mor kunne også godt tenkt seg en siesta etter dagens ryddeøkt


oppi den deilige prinsessesengen...

Men husmorpliktene kaller. Husmoryrket er definitivt ingen 8 - 16 jobb:-) Og dessuten så er det et krevende yrke. Støvblåsing er ingenting for amatører - her kreves lungekapasitet på toppidrettsutøver nivå.

Ha en flott lørdagskveld!


13 kommentarer:

  1. Herlig innlegg, velskrevet med snert, som vanlig. Den hylla syntes jeg var søt, men søtest var selvfølgelig lysmesteren. ☺

    SvarSlett
  2. Koselig rydding utenpå.
    Irritert ryddesjau innenfor.

    SvarSlett
  3. Hærlig Barbro. Og så mange fine ting :)

    SvarSlett
  4. Støvblåsing er undervurdert, ja. Man slår liksom to fluer i en smekk - man får fjerna (ellr ihvertfall flytta på) støvet, OG man opparbeider seg sterkere lunger. For det trengs jo i en hektisk hverdag.
    En skjønn liten hjelper du har!

    SvarSlett
  5. Flink jente! Det ser jo sa bra ut, sa! Bade lungetrening og rydding pa en gang! Ikke darlig.

    Takk for koselig kommentar, forresten. Gi bare Nordlendingen kake-oppskriften, du! Veldig enkelt kake, egentlig!

    ha en fin kveld.
    Klem Mette

    SvarSlett
  6. Støvblåsing er en sport jeg driver med også...*ler*...
    Ha en fin lørdagskveld,
    klem :O)

    SvarSlett
  7. Ha ha ha, for eit herleg innlegg. Støvblåsing praktiserast her i huset også he he. Så mange flott ting du viser. Du nå må eg berre spørre, er det du som syr dei "maleria" med klovnar på. Dei som var utstilt i ein butikk på Galleriet, som utsmykka interiøret i HSD sine båtar osv ??? Uansett er du råflink, og det hadde vore så artig om det er deg. Ha ei fortsatt flott helg, klem frå Linda

    SvarSlett
  8. Koselige pastellfarger! Håper ikke du får allergi av alt støvet du må blåse bort i huset ;)

    Ha en fin helg, klem!

    SvarSlett
  9. Hei igjen, så artig at du visste kven kunstnarane er. Eg syns dine ting har eit mykje søtare preg enn dei andre eg har sett, men eg måtte jo berre spørre :)

    God natt klem frå meg :)

    SvarSlett
  10. Støvblåsing er supert!;) Herlig liten hjelper du hadde med deg også! Og så måtte jeg le litt da jeg leste ønskelisten din. Du skjønner, jeg HAR rosa verktøy!! Fikk i gave av min svoger til bursdagen et år (eller var det til jul?), og det er lite og snertent!;) Har både en hammer/tang/sag (i ett), en lommekniv + en ting til som jeg ikke husker/vet hva er, blir ikke brukt så mye akkurat det verktøyet, for å si det sånn;) Men rosa er det, og iallfall hammeren blir flittig brukt.
    Ha en fortsatt fin helg! klem B:)

    SvarSlett
  11. Det var lurt med støvblåsing...kanskje jeg også skulle prøvd det hi hi
    Artig innlegg ser nå ut til at det ble bra..

    Ha en fin fin søndag

    Klem

    SvarSlett
  12. Hee,he.. Måtte nu le av lungetreningen din :)) Og om du har fått støvsugd opp dottene enda før de blir til kaniner, så det det jo perfekt! Flott ønskeliste til bursdagen! Håper du får rosa verktøy, og så blogger om det etterpå! Gleder meg :)) Ha en flott søndag, klem

    SvarSlett
  13. Kan ikke annet enn å le;) Men det er krevende å være husmor, misunner nesten de som kommer hjem i skiminga og slipper å se sola leke seg med støvkornene i huset. Her i huset har vi varmepumpe, så for å spare jobb med støvsuginga er det bare å sette varmepumpa på fullt, og så støvsuge langs motgående vegg, hihi.

    SvarSlett