søndag 27. desember 2009

Julebånd og blondebil


Ettersom jeg har et lite blonde/båndlager liggende (for de som husker den historien...), så har jeg brukt noe av dette til å pynte opp ting og tang i huset. Ja, det er nesten ikke en ting som ikke har en liten blonde eller litt bånd knyttet rundt seg....


Som denne lille søte cognackatten, forøvrig en ekte antikvitet, som en eller annen gang har stått i huset til min tippoldemor. Vanligvis står den trygt forvart inni glasskapet, men akkurat nå til jul får den komme ut og lufte seg.


Ellers har både pepperkakehjerter, juletrepynt, lyslykter, gaver og porselenshjerter fått noen meter med samme båndet - uten at vi går tom med det første....Og "Blondemannhistorien" har gått sin seiersgang om og om igjen i hele julen. Har en mann som ALDRI blir lei av den historien. Det blir nok hakk i platen i kveld igjen når vi skal ut i nytt julebesøk. Med en mann som er vakeekte nordlending, blir det nok skikkelig Rorbuastemning når han setter i gang...

Bare så det er sagt, kjære: Det kunne vært mye verre.... Jeg kunne for eksempel dratt i hus en hel blondebil...


Kanskje jeg skal ta en liten telefon til Blondemannen og høre om han kan skaffe meg en slik - til innkjøpspris????

10 kommentarer:

 1. Ja, der ser du... alltid kjekt med et lager av blonder i huset. Når alt kommer til alt, så var kanskje det kjøpet ikke det dummeste (men dog kanskje det dyreste...)

  Kos dere masse i juleselskapet!

  Klem

  SvarSlett
 2. Liker blonder jeg også, blir aldri nok av dem. Den bilen var virkelig litt av et funn - tenk å ha vært eier av en slik doning.

  Fortsatt god romjul!

  SvarSlett
 3. Ja det kunne alltid hvert värre så man skal inte klage (og mange fine blonder har du, selv om att jeg nok syntes du skal bytte ut den dere blonde mannen til neste gang han var allt for dyr)Kos deg så mye på selskapet i kveld, här blir den ennu en kose kveld framfor tv. Klem Rachel

  SvarSlett
 4. hæhæhæhæhæhæ......Nå fikk jeg meg en skikkelig latter av den blondebilen:) Du er kuuuuuul!!!!!!

  Har hatt skikkelig jule-, og blogg ferie;)

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 5. Jeg liker blonder jeg også, men den blondebilen ble litt i meste laget...selv for meg.
  Så vakre gaver din lille prinsesse hadde laget til jul.Finere gaver enn det går det vel ikke ann å få.
  Fortsatt od jul til deg og dine. : )

  SvarSlett
 6. He, he. Jeg synes jeg hører nordlendingen:)Ingvar tittet nettopp over skulderen min og foreslo at vi skulle kjøpe en sånn blondebil.:)

  SvarSlett
 7. Du har i alle fall humøret i behold! Bilen kunne jo kanskje jeg heklet - et lite trekk mot vær og vind... ;)

  Kos deg med blondene, du, og ikke la deg erte for mye! Og så er det jo en deilig følelse at du bare kan pynte og finne på andre måter å bruke blondene på - og vite at du har nok :)

  SvarSlett
 8. Hihi...Har du vist den bilen til mannen din!? Kanksje du kan dekorerer bilen hans med blonder, hvis du begynner å gå lei av at han forteller historien? Eller sy søte blonder på skjortene hans?

  Kos deg i julebesøk og ha en fortsatt fin jul!! Klem.

  SvarSlett
 9. Ja, du klarer vel ikke å motstå fristelsen hvis det skulle dukke opp en blondebil til salgs i en eller annen blogg...
  Hva med å drapere noen blonder rundt din egen kropp - DA må jo mannen bli lykkelig over blondeinnkjøpet;)
  Ha ei fortsatt fin jul!

  SvarSlett
 10. hehe.. Måtte trekke på smilebåndet nå:)
  Så fin julepynt datteren din har laget!
  Klem

  SvarSlett