søndag 11. mai 2014


Det har jo vært tørt og fint i lange tider på Vestlandet, så det har vært vanskelig å finne en unnskyldning for ikke å beise terrassen og male utemøblene - selv om jeg har prøvd. Men nå er det altså gjort, så nå er det bare til å nyte sommeren når den kommer, med god samvittighet:-)


Terassen er beiset i fargen skimmergrå, og den er vi veldig fornøyd med. Den hjemmesnekrede rasteplassbenken har fått seg et strøk malimg den og. Vanligvis liker jeg å flytte på saker og ting og ommøblere litt, men nordlendingen har brukt såpass solide materialer da han laget den at den er umulig å flytte på egenhånd. Så benken blir stående der den står. Nordlendingen visste nok hva han gjorde da han bygget den av overdimensjonerte materialer:-)


Benken og bordet som nordlendingen snekret i fjor har omsider blitt malt. Benken skulle egentlig bli knallrosa, men så hadde jeg så mye hvitmaling igjen at jeg fant ut at den fikk bli hvit den også. Og det var så mye jobb å male den at den kommer nok alltid til å forbli den fargen... Søt mintgrønn duk er forøvrig et Fretexfunn fra fjoråret.

Godt med alt som er gjort:-)

1 kommentar:

  1. Godt arbeid gjort Barbro. Likte virkelig den fargen på gulvet ditt. Skimmergrå. Må skrive meg det bak øret.
    Klem

    SvarSlett