tirsdag 27. mai 2014

Blomster og sånn

Det spirer og gror i hagen, og det kan vi like:-) Jeg er forresten ikke alene om å like det. Sneglene lever herrens glade dager etter at jeg dristet meg til å plante noen stemorsblomster og margeritter mellom staudene. Gnafs, gnafs, så var det ikke noe mer igjen av de.... Til og med margerittene i de store krukkene har de hatt festmåltid med. De er nå byttet ut med lavendel, som - enn så lenge - ikke tiltaler slimete snegleganer. 


Rhododendronen får heldigvis fremdeles stå i fred.


Det samme får blomstene på bordene:-) De klarer jeg jo stort sett å ta knekken på selv, hvis de står under tak. I Bergen er det lett å glemme å gi blomstene vann. Det meste er jo tross alt selvvannende.

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

 1. Mange nydelige bilder både her og i de siste innleggene dine fra hagen. :) Jeg misunner virkelig deres uteområde. Dere har fått det så utrolig fint!
  Gratulerer til eldstemann som fylte 23! Vår mellomste fylte også 23 i februar.
  Marsipankaken ser fristende ut. :o) Ingenting smaker som hjemmebakt. Jeg bruker også samme oppskriften. Slår aldri feil - er alltid like populær med hjemmelagd marsipankake. Jeg kan ikke skryte av å lage sååå fine detaljer som deg, da. Men, jeg trøster meg med at du har et helt spesielt håndlag med detaljer (ref. alle dine kreative prosjekter). ;)

  PS! Jeg har meldt meg på design-eventet i Bergen til høsten. Hadde vært koselig å se deg der. :)

  Håper du ellers har fine vårdager!
  Glad hilsen fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 2. Synd du sliter med snegler. Vi har lite av det her. Men for noen dager siden dro katten inn en stålorm i hagen, det var ikke så stas!

  SvarSlett