tirsdag 14. januar 2014

BålpanneinnvielseJeg kjøpte en bålpanne fra Espegård til nordlendingen til jul. Vi har en lignende på jobben, og jeg trodde jeg hadde bestilt samme størrrelsen, men denne var en god del større. Med andre ord litt tyngre å bære, men desto mer plass til grillmat og ved:-) Og bålpanne er jo grådig stemningsfullt og fint.


Bålpannen ble innviet i forgårs med brenning av juletre. Det medførte en viss røyklegging av nabolaget, så for sikkerhets skyld varslet vi naboene om at det kun dreide seg om brenning av dansk edelgran og at huset slett ikke sto i full fyr... I går innviet vi den imidlertid sånn helt på ordentlig med grilling av pølser, og det var stor stas:-) Pølser har tydeligvis vært et stort savn siden før jul...


Det følger forøvrig med et krokfeste til å henge øverst i bålpannen sånn at man kan henge på en kaffekjele. Ellers fins det jo mye snasent tilbehør man kan få kjøpt til bålpannen som for eksempel popcornkjele. Det får heller bli bursdagsgave til nordlendingen:-)
3 kommentarer:

 1. En sånn hadde vært kjekk å ha. Er jo så koselig å sitte rundt ei bålpanne og kose seg med noe godt. Nyt den! ;)

  SvarSlett
 2. Det var en lur mannegave :-) Kommer sikkert til å gi dere mange timer med kos :-))

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 3. Så flott gave!! Denne er super! Vi har en akkurat maken, og gjett om den er mye brukt!! Står ute året rundt! Vi har panne til dem som er supre til sveler hvis det ikke er for varmt ;o)

  Ha en fin søndag!

  Klem Tine

  SvarSlett