onsdag 17. juli 2013

Sommer tross alt

Vi begynner med litt sommerlige bilder, bare for å få den rette sommerstemningen. Etter å ha kjørt fra Bergen til Mosjøen i regn og atter regn, så kan det sannelig trenges. Og jammen er det meldt regn resten av turen også...


Så rasting har det blitt fint lite av. Til tross for velfylt picnickurv.


Men vi gjorde i hvert fall et tappert forsøk på Sognefjell i åtte grader, regn, vind og tåke. Jeg kunne definitivt ha spart meg for omgangen med rettetang før vi dro. Etter to minutter i stiv kuling og særdeles høy luftfuktighet, hadde jeg en frisyre som minnet mest om naboens kongepuddel.

Eg burde hørt på min mor og tatt på langbukse...

Noen i familien hadde imidlertid bestemt seg for å kjøre sommerstil hele veien.

Dessverre var det ikke særlig mer sommerlig i Mosjøen, men de gamle trehusene er nå iallefall nesten like sjarmerende i regn som i sol. Og sjekk de nydelige pastellfargene på husene. Kanskje jeg må hjem og male huset mintgrønt:-)


Og, forresten, skal du noen gang overnatte i Mosjøen, så er gamle og ærverdige Fru Haugans Hotel å anbefale. Flott hotell med en utrolig vakker hage og særdeles velsmakende mat.

I morgen går turen videre nordover mot Harstad:-)4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, håper dere får sommerver på resten av turen :-) her krysser jeg fingrene for at langtidsvarselet med bare soler holder mål så vi får litt ordentlig sommer! God tur videre!

  SvarSlett
 2. Herlige sommerbilder!

  Vi har akkurat kommet hjem fra to ukers reise, og nå nyter vi finværet her i Sandnes.
  Tusen takk for alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg

  Ønsker dere en fortsatt fin sommer
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder! Håper dere koser dere masse sammen uansett vær:-)

  SvarSlett
 4. Hei, her var vi også i sommer, vi overnattet der både på nord og på sør. Kjempekoselig hotell. Vi var på tur i Lofoten og hadde bare en gråværsdag fra vi reiste fra Bergen og til vi kom tilbake igjen. Vi overnattet i en superfin rorbu i Svolvær sammen med to andre par. En super ferie. Vi skal desidert tilbake til Lofoten+++++

  SvarSlett