søndag 14. juli 2013

Sommeraktiviteter

Tips til sommeraktiviteter for barn er alltid kjekt å få, og særlig noe som kan gjøres innendørs også - i tilfelle det skulle regne. Etter en ganske fin og solrik uke åpnet himlens sluser seg idet det ble helg. En strek i regningen når syv barn og to voksne skal tilbringe en del timer sammen. Vi prøvde oss på innendørs vannstafett. En aktivitet som selvfølgelig ikke anbefales å gjøre innendørs, men det var nå grådig gøy, og grådig glatt. Det minnet litt om Bambi on ice:-)


Å ha hvem-kan-først-lage-en-mumie-ved-hjelp-av-en-dorull var nok en langt mer passende innendørs aktivitet. Og veldig morsomt for store og små det og. Vi delte inn i lag, og hvert lag valgte seg en mumiekandidat. Så fikk de hver sin dorull og snurret i vei til den var oppbrukt. Første lag med tom dorull vant.

Det gikk hardt utover dorullbeholdningen, så det var en liten strek i regningen med de to som kom hjem fra ferie i dag med skikkelig feriemage...

5 kommentarer:

 1. Hehehehehe jeg digger det! Mumie!

  SvarSlett
 2. Hihi herlig mumie:)håper været kommer seg for kjekkeste å være ute på denne tida!
  Fin ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Kjempegøy! Jeg har og et tips jeg planlegger å gjør med Ada når hun er litt større. Innendørs bowling :D Lag rullebane av tynt teppe/gråpapir e.l, og sett opp tomflasker i enden. Så bruk hvilken som helst ball. Gøy ;-) Nå må jeg lese litt flere innlegg hos deg.

  God dag til deg :-) Klem Monica.

  SvarSlett