lørdag 27. april 2013

En fin dag


Endelig er det noe som ser ut til å bli en skikkelig vårdag:-) I dag er det ut i hagen og jobbe og plante litt .

Tørketrommelen vår trakk sitt siste sukk her for noen uker siden, men før den gikk på dungen tok jeg ut selve trommelen. Jeg tror den kan bli stilig å plante blomster i. Blomster, jord og lecakuler står klart, så får vise om det blir like fint som jeg har tenkt.


I tillegg har jeg vært og kjøpt spraylakk. Jeg har store planer om å fornye samtlige utepotter. Beleilig nok har jeg to bilmekanikere i huset akkurat nå, så jeg tenker jeg setter bort lakkeringsjobben til de:-)

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Herlig med oppholdsvær og god utetemp. Kjedelig med tørketrommelen! Heldigvis tørker jo klærne på et blunk ute nå, det er så godt! Her skal vi også ut å rydde opp litt i dag, nok å ta tak i, men koselig arbeid. Bra du setter mekanikerene i sving :D Ha en fin dag! Klem,Randi.

  SvarSlett
 2. Som vanlig vakre vårbilder hos deg:-) VI er strålende fornøyd med dagens vær, for her har det vært serieturnering med fotballgutta, så vi var heldig!
  God lørdag! Klem

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder! Spent på å se bilde av trommel med blomster i, tipper det kan bli ganske stilig. Og utrolig god ide å spraymale blomsterpotter da, jeg har så mye ymse og mange av dem er ikke mye pene lenger så det tror jeg jeg og skal prøve

  SvarSlett
 4. Det er så koselig på terrassen deres, som et søtt sukkertøy! I dag kjøpte en blomsterpotte, da er jeg liksom litt i gang. :-)

  SvarSlett