lørdag 27. april 2013

Gøy med gjenbruk


Som jeg nevnte i forrige innlegg, så gikk tørketrommel i stykker for en tid tilbake. Jeg tok imidlertid vare på selve trommelen og tenkte den kunne bli en ypperlig blomsterkrukke å ha stående nedenfor trappen til inngangspartiet. Etter at vi la belegningstein på gårdsplassen i fjor synes jeg den har blitt så fin at nå er det gøy å pynte med litt blomster. Og siden jeg trengte noe som ruvet og gjorde litt av seg, så var trommelen helt super til formålet. Store blomsterkrukker er dessuten ganske dyrt å kjøpe nye.


For at trommelen ikke skulle bli for tung å flytte på så har vi fylt opp godt med lecakuler. Den må muligens inn en tur i garasjen i natt hvis temperaturen synker.

Det er såå mye kjekkere å plante og ordne utenfor etter vi la stein, og nordlendingen har fått det for seg at han skal snekre en hagebenk som vi kan ha stående på gårdsplassen. Akkurat det er jeg veldig fornøyd med:-)


Siden vi malte huset i fjor, la stein og beiset det meste av terrasssen, så er det i år mer tid til kjekke utesysler. Så da er det bare å vente på mer sol:-)

10 kommentarer:

 1. Wow, det ble jo kjempe fint :D! Haha, morsomt at det er en vaskemaskin-trommel x)

  SvarSlett
 2. Så blank & fin og smart!!
  Koselig pynte hos deg :)

  Kos deg videre med planting & vårsyssler!
  KLEM Audhild

  SvarSlett
 3. Herlighet så kreativt! Du er SÅ FLINK!!!

  SvarSlett
 4. Åh, så smart. Vi som nettopp har kassert en tørketrommel.
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. Det er bare fantasien som stopper når det kommer til gjenbruk. Og den har du i veldig god behold! Hadde aldri tenkt så langt. Ble skikkelig stilig!:)

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 6. Ja er det ikke deilig nå som det våres! Planting og såing=)

  ønsker deg en fiiin dag!!

  Klem

  SvarSlett
 7. Så stilig det ble! Skikkelig imponert over kreativiteten, det der hadde jeg aldri tenkt på.

  Vet ikke om jeg helt tør å begynne å plante ute enda, men ble veldig inspirert av bildene dine

  SvarSlett
 8. Så stilig! Det er så deilig å begynne med blomster ute nå, men her blåser og regner det i dag så jeg tror jeg venter noen dager. Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 9. Det var jo bare genialt!

  Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Alltid kos å komme innom deg og lese om dine sprell.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett
 10. Så kjempelurt! Den "krukka" var jo rålekker! Blank og fin! Lurt å spraylakkere utekrukker også, det har jeg faktisk ikke tenkt på. Må gå an å finne noe stygt på loppis som man kan freshe opp litt. Nå har jo jeg fått meg hage også og i påvente av anleggsgartneren (!) så er jo flyttbare krukker veldig kjekt!

  SvarSlett