søndag 24. oktober 2010

Julestrømper


Jeg digger julestrømper! Så julestrømpene våre er noe av den første julepynten som kommer opp.


Jeg har en drøm om at de skal henge pent og pyntelig på rekke og rad på peisovnen over, noe som nordlendingen aldri i verden kommer til å bifalle. Vi snakker her om en mann som jobber i et firma hvor det er pålagt å rygge bilen inn når man parkerer (slik at man fortest mulig kan komme seg ut in case of an emergency), hvor det også er pålagt å holde seg i gelenderet når man går i trapper, og hvor rømningsveier er det første man fokuserer på når man er på julebordet. Så da kan jeg love at det ikke er akutelt med pynt og stæsj innenfor en varmesone. 


Jeg prøvde å sette adventsstaken oppå peisen i fjor, men da hyperventilerte nordlendingen sånn at jeg stiftet sammen en gråpapirpose i full fart og ga til ham... Ja, og så flyttet jeg selvfølgelig adventsstaken til en HMS klarert sone.


Så det blir nok vegghengte julestrømper i år igjen...

Ha en fin dag!23 kommentarer:

 1. Ha ha det var veldig artigt fortalt :o)
  Dine jule strömper er bare lekkre. Jeg er også veldig glad i jule strömper, husker så gott på julaften morgen når en full strömpe hengte på döra til mitt rum hemme hos farmor og farfar (feiret julaften hos de på lille julaften og sov der til julaften)farmor sydde ofte ny strömpe til meg hvert år (synd man ikke har de nå :o(
  Gode minner er gott og ha. Stor klem til deg!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Du lager så mye fint! Jeg er helt imponert!
  Jeg var så heldig at jeg fikk prate litt med deg på Skjold Galleri. Du jobbet der, og da jeg kom inn med jenta mi, kommenterte du jakken hun hadde på seg. Da kunne jeg stolt fortelle at den hadde jeg sydd selv:-D Dette er en tid tilbake, så du husker det gjerne ikke..
  Lykke til med Epla-butikk!

  SvarSlett
 3. Jeg kjenner igjen denne typen, for jeg har en sånn her hjemme jeg også. Forstå seg på de som velger sikkerhet før beauty...

  Nydelige julestrømper!!

  Ha en fin søndag!

  Klem

  SvarSlett
 4. HE HE...Best å være på den sikre siden,ja.
  Kan minne litt om mannen her i huset:)
  Julestrømpene dine er nydelige.
  Ha en fin Søndag.

  SvarSlett
 5. He he, godt jeg har en peis som er helt og totalt unyttig ;-D Julestrømpene er nydelige og de ser ut som de er på tur inn på Epla;-)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 6. *ler*...ja, da er det nok best å finne en annen plass til de veldig fine julestrømpene dine!
  God søndag,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 7. Hehe - ja, de nordlændingan, du!
  Flotte julestrømper.
  Jeg er vel så langt unna julemodus som det går an å komme, men det er helt etter tegninga!
  Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 8. Det må jo være trygt og godt å bo sammen med en som alltid har trygghet i ryggmargen. Jeg er oppvokst med en mormor og en mamma som har opplevd en brann, så jeg er nærmest hjernevasket mot brannsikkerhet. Jeg hadde kanskje ikke skaffet nordlendingen så mye hyperventilering ;).

  Du har en fantastisk kreativ touch på det du lager ;). Bøyer meg i støvet ;).

  Have A Happy Day!

  SvarSlett
 9. Så nydelige julestrømper. Klart de må henge oppe hele adventstiden. Synd du ikke får "lov" til å henge de på peisen, det hadde vært kjempefint.

  Ønsker deg en strålende flott søndag, her skinner solen, men det er kaldt. Klem.

  SvarSlett
 10. Hahaha! Underbart roligt! Så vackra strumpor, nordlänningen har säkert rätt i det han säger, även om du har rätt i att det blivit så vackert med alla strumporna på rad... Men säkerheten får nog gå först!

  SvarSlett
 11. Hahaha, må le av nordlenningen. Men han tar godt vare på familien sin da, det skal han ha.
  Bård Erik har kontaktvansker. Alt MÅ slukkes, og helst trekkes ut her hjemme. Men julestrømpene har faktisk fått hengt på pipa. I år derimot har vi en lignende peis som dere, så det skl bli spennende å se om jeg får lov ;)

  Å du, de julestrømpene var så utrolig fine. Våre har mamman min laget, og jeg elsker dem. Det kommer nok bilder av de til jul tenker jeg ;)

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 12. Nyydelige julestrømper Barbro!
  - og du kan jo henge opp Nordlendingen på veggen også?;-D
  Ha en fin søndag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 13. :)) Morsomt innlegg om HMS :D Her i gården er det likens :) Søte strømper :) Fint trykk av klovneansikt under. Du har bare det ene? Kunne tenkt meg to forskjellige faktisk, så hadde de fått hengt i lag.. Ha en fortsatt kreativ søndag! Klem

  SvarSlett
 14. Ha ha, godt dere har HMS-klarerte vegger for de julestrømpene er jo så lekre at de må få oppholdstillatelse.

  SvarSlett
 15. Nydelige strømper!
  Mannen her i huset har brann og sikkerhet som spesialfelt. Men her i huset tar han fri.... litt vel slapp, spør du meg. Julestrømpene henges på peisen....

  SvarSlett
 16. Det finnes en del regler/påbud som ikke kan endres. Dersom du ikke finner plass til den nederste julestrømpen, kan du sette den på ønskelisten i anledning en dag i november.

  Er du ikke glad du slapp å lete etter lampen på loftet?

  Klem

  SvarSlett
 17. Lekre og delikate, og jeg er enig i at de hadde gjort seg på peisen. Likevel forstår jeg nok nordlendingen din ja. Fikk en liten oppvåkning i fjor, da jeg hang alle strømpene på muren ved ovnen i romjulstiden, fortsatt fulle av godis. Sjokolade og seige saker kler ikke varmen, for å si det sånn.. :/

  Leste julestemning innlegget ditt også. Prøvde å kommentere, men fikk den dagen bare feilmeldinger. du har lagd så mye skjønt, og jeg takker for drysset av julestemning. Bare fortsett! :)

  SvarSlett
 18. He he...vi nordlæninga lika være "alltid beredt" i tilfelle nåkka uventa ska skje:)
  Fine julestrømper forresten:)

  SvarSlett
 19. Ha ha, du kan få sagt det hi hi. Nydelige julestrømper, hadde passet flott inn hos meg i år nå som jeg etter inspirasjon fra deg har tenkt å ha hvit jul - inne altså;)

  SvarSlett
 20. He he, synes jeg ser deg stifte sammen en pose i full fart, ja...
  Nydelige strømper!

  SvarSlett
 21. Hehe! Ler av din beskrivelse av Nordlendigen!
  Fine julestrømper.

  SvarSlett
 22. Herlig strømpe......og "morsom" mann da! Hege

  SvarSlett
 23. Skjønne julestrømper..
  Kan se at dte å overholde alle HMS krav er en utfordring :) Pappan min var brannmann så jeg har alle formaninger i så måte inne.. I den grad at jeg tar meg selv i å videreføre de samme formaningen til mine barn :)

  Nyt dagen og den nye uken!

  Klem fra Tove

  SvarSlett