torsdag 7. oktober 2010

Gårsdagens opptur og dagens nedtur

Tusen takk for flott respons på gårsdagens innlegg! Og tusen takk til alle dere som bidro til å støtte Rosa sløyfe - aksjonen! Resultatet ble kr. 840,-, og pengene er nå overført til aksjonen. Ikke noen astronomisk sum akkurat, men mange bekker små... Alt (ikke det at det var så veldig mye akkurat...) ble solgt ut i løpet av formiddagen, så neste år skal jeg ha mye mer å selge, for dette ga mersmak:-)
Tusen takk for superrask betaling fra alle sammen, forresten!


I dag morges var jeg og hentet trykkene jeg har fått laget av tekstilbildene mine. Jeg var utrolig spent, men må si jeg ble en smule skuffet.  Trykkene ble ikke akkurat som jeg hadde tenkt. Alle trykkene er fargejustert av en grafiker, med det resultat at alle farger er forsterket, uten at det ble noe bra av den grunn. Tvertimot!


Alle bildene er faktisk mye finere i originalversjonen, som det over her, spør du meg. Jeg syntes egentlig svart/hvitt trykket var helt ok helt til jeg fant dette originalbildet -  da først så jeg hvor feil det var. 

Og jeg som foretrakk et ordentlig trykkeri, fordi jeg følte jeg var i tryggere hender da *sukk*. 
Så da blir bloggbutikken stående tom litt til, og jeg må begynne forfra igjen. Men denne gangen blir det Allkopi!

27 kommentarer:

 1. Åååå, fy søren så flink du er!! Du er virkelig en kunstner! Skikkelig kjedelig når man ikke blir fornøyd! Enig i at orginalen hadde finere fargen, men er ikke sikker på om jeg hadde tenkt noe over fargene om jeg ikke hadde noe å sammenligne med.... Nyyyydelig bilde i alle fall!
  Ønsker deg en flott torsdag,
  klem fra Solveig

  SvarSlett
 2. Jeg hadde neppe tenkt over dette om jeg ikke hadde sett orginalen...., men kan du ikke klage, da? Eller var det avtalen at de skulle fikse pa fargene.
  Vet jeg har sagt det for, men du er utrolig flink, Barbro!

  klem Mette

  SvarSlett
 3. Hei, Barbro.
  Jeg er enig med deg, men det er nok bare du som vet... som ser forskjellen.
  Du er bare så flink... skulle hatt din egen utstilling :)
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 4. Enig med de over i at originalen var flottest, men også enig i at det nok er du som legger merke til det. Jeg lurer jo også på muligheten til å klage. Man skal jo være fornøyd med det mottatte produktet. Uansett så var det et utrolig flott bilde :)

  *klem*

  SvarSlett
 5. Synd du ikke fikk et produkt du ble fornøyd med. Jeg syns jo de ble flotte da. Et trykk kan godt ha litt mer kontraster enn orginalbildet, som selvsagt også er lekkert. Ser jo at en del av deltajene forsvant. Lykke til videre i allefall. Klem!

  SvarSlett
 6. Så utruleg irriterande da, men håpar det ordnar seg.
  Trykkene var fine om du ikkje samanliknar dei med fargane i orginalen.
  Ha ein finfin dag Barbro.
  Klem H

  SvarSlett
 7. Så fint at du vil gjøre det til en årlig happening - kanskje jeg kopierer deg neste år (hadde ikke vært så dumt om flere bloggere hadde fulgt ditt eksempel) :-D

  Selv om jeg er enige med de som har skrevet over her (om at det er bare du som skjer fargeforskjellen), så skjønner jeg godt hva du mener - det ble ikke det produktet du hadde lyst til å selge.

  Ha en trivelig dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 8. Heisann snuppa!
  Syns det var fint jeg!,
  - men selvsagt ser jeg forskjellen når du viser oss orginalen..
  - hva med å få trykkeriet til å se på det en gang til..?
  Har akkurat kommet hjem - vi snakkes:-)
  Klem, H.

  SvarSlett
 9. Så kjipt da:( jeg synes klart orginalen var finest. Og det er vel meningen trykkene skal være like orginalene....så da skjønner jeg ikke at de har ruklet med fargene. Håper ikke du må betale for dette når det ikke er tilfredstillende.

  SvarSlett
 10. Utrolig bra at du fikk samla inn så mye penger:)
  Veldig dumt med de bildene. Lykke til med Allkopi :)

  SvarSlett
 11. Hei!
  Så ergerlig at bildene ikke ble helt som du hadde sett for deg.
  Men de er veldig fine selv om det er en fargeforskjel.
  Ha en fin dag, her skinner solen fra en blå himmel!
  Klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 12. Jeg er helt enig med deg i at orginalen har finere farger. Håper du får trykkene slik du ønsker. Her skinner sola i dag etter dager med regn og blåst. Flott!!
  Ha det fint. HIlsen Merethe

  SvarSlett
 13. Hmmm... Syns da de trykkene så fine ut.. Og det va jo bare du som visste om fargeforskjellen, helt til du viste oss andre det.. Gjør ingenting, du får solgt allikevel. Bildene e jo sååå fine så! Ha en finfin dag til nye kreasjoner uansett! Klem

  SvarSlett
 14. Du er en bra person du! Grattis med bra innsats til inntekt for kreftforeningen! Viktig å støtte dem. Har selv handlet på kreftforeningens nettbutikk, men ble inspirert av deg til å samle inn litt penger jeg også. Syns bildene (trykkene også) dine var kjempefine jeg!!

  Ha en flott dag!!!

  SvarSlett
 15. Syns det var flott resultat både i går og bildene i dag eg, men det e jo ikkje nåke kjekt når en ikkje blir heilt fornødd sjøl.

  Bedre lykke neste gang då, så håpe eg ikkje prøveprosjektet ditt blei for dyrt...

  Fiiiin dag videre snuppa!!

  SvarSlett
 16. Alle små bidrag til kreftsaken er viktige ogå.
  Bildet er jo flott, men dersom du ikkje er fornøgd, så er det ikkje så greit for ein kunstner. Eg bur i lag med ein kunstner, som er svært sjølvkritisk. Det må jo gå an å klage..

  SvarSlett
 17. Så flink du har vært... Fikk sett innlegget ditt før idag, så jeg ser jo at jeg har gått glipp av mange godsaker.

  Er du hjemme senere i kveld? Hvis ja, så stikker jeg innom for å hente posen. Eller er det de du har solgt unna?

  Klem

  SvarSlett
 18. Tusen tusen takk for de flotte stoff pakkene som kom allerede i dag :O) Det gikk jo utrolig fort, gleder meg til å lage noen hjerter :o) Ha enstrålende kveld :O) Hilsen Hege :O)

  SvarSlett
 19. Kjedelig når slikt sjer....det beste er jo å være fornøyd og håper du blir det tilslutt.
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 20. Så flott at du fikk pakken allerede, Hege! Lykke til med hjertelagingen:-)

  SvarSlett
 21. Hei Barbro
  Ikke det at jeg er noen bedreviter, men i et tekstilbilde har du jo mye tekstur noe som det ikke vil bli på papir. Jeg har de samme utfordringene når det gjelder stoffene vi får trykket opp. Rødfargen har vært spesielt vanskelig for vi skal ha cordfløyel, ullganrn og bomullsstoff i samme farger. Det vil virke litt mattere i bomull.
  Jeg synes bildene dine var flotte, jeg. Det blir som å samenlikne hunder og katter. Begge er fine, men på hver sin måte. Tips, be om prøvetrykk neste gang.
  Klem og lykke til!

  SvarSlett
 22. Så trist at du ikke ble fornøyd!Men det er viktig at det blir sånn som du har sett for deg, det er jo du som er kunstneren!Bildene er i hvert fall flotte sånn som jeg ser dem - du er kjempeflink!
  Håper du blir mer fornøyd på neste forsøk, sånn at du får i gang bloggbutikken din:)
  Ha en fin (og forhåpentligvis opptur-preget)kveld:)

  SvarSlett
 23. Gratulerer med et meget akseptabelt beløp for en god sak, alle monner drar ;-D

  Det er kjedelig når noe ikke blir helt slik man har tenkt seg, jeg er detaljefrik og ser at noen av detaljene i orginalbildet ikke kommer like godt frem på kopiene. Det er viktig å være fornøyd selv og kunne sende fra seg et produkt man føler at man kan stå inne for ;-)Uansett så beundrer jeg arbeidene dine og håper jeg en gang skal få en orginal Barbro på veggen ;-)


  Klem fra Grete

  SvarSlett
 24. Har visst ikke fått med meg innlegget under -så snilt av deg! Jeg har bestilt meg armbånd og perlesløyfe, må jo gjøre NOE!
  Kjempefine trykkene dine!
  Ha en flott kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 25. Ikke blogget siden lørdag jeg,så fikk ikke med meg dette.men så flott gjort,Barbro!! Ellers synes jeg da bildene ser kjempeflotte ut!!
  klem♥

  SvarSlett
 26. Flott gjort med rosa-aksjon!
  Og trykkene - synes de ser fine ut, jeg...Så flotte som orginalen får de jo ikke blitt. Men du får prøve en gang til, og se om det blir bedre.
  Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 27. Synes så absolutt du skal klage til trykkeriet. Kanskje du kan sitte sammen med grafikeren og få fram det beste resultatet? Kvaliteten bør være bedre enn hos Allkopi.

  Kari :-)
  (gammel grafiker)

  SvarSlett