fredag 1. mai 2015

Fest og moroEndelig er mai her. Festmåneden over alle festmåneder. Og ikke minst, mange fridager. Dermed får noen av oss anledning til å gjøre det vi er aller best på; nemlig fest og fri:-)


Statskuddet for fest og moro går allerede nå til helgen. Da er det konfirmasjon, og jeg har fått den store ære av å pynte festokalet akkurat som jeg vil. Den eneste betingelsen var at det måtte være en god dæsj rosa. Det skal jeg nok klare. Jeg er jo ganske glad i rosa. Lyserosa peoner er kjøpt inn slik at de kan springe ut i full blomst til den store dagen. Egentlig så sprang de vel litt vel fort ut, så nå står de i kjøleskapet side om side med Pepsimax og lettmelk for ikke å springe ut for mye...


Til jubileum, fest og store anledninger hører naturligvis god mat og drikke, og dermed er vi vel inne på en ting til som vi er fryktelig gode på, nemlig å konsumere mye god mat:-). Minipavlovaene over her er fine til festlige anledninger og porsjonskaker ser dessuten veldig dekorative ut.


Kransekake hører naturligvis også med nå i mai, men de overlater vi til bakeren... Vi har prøvd oss på noen kransekakestenger før. Var vel ikke helt vellykket kan man si, og lignet mest på noe som var overkjørt. Ganske så flatt...


Bløtkake derimot kan vi gi oss i kast med, vi som elsker å slå oss løs og dekorere med sprøytepose. Har man rikelig med bær på, så blir jo det dekorativt nok i seg selv. Slenger du på noen spiselige blomster, så er du garantert en festkake. Ikke noe less is more når det er fest.


Da er det bare å stålsette seg for en måned duket for fest og moro. Den biffen skal vi nok klare.


Ha en fin dag!
3 kommentarer:

 1. Så gøy for deg som elsker å pynte og gjøre det fint rundt deg! Dette må jo være midt i blinken for deg det :)
  Håper vi får se hvordan det blir seende ut da, jeg syns det er så moro å se hvordan du ordner det til! :)

  SvarSlett
 2. Tviler ikke et øyeblikk på at du vil skape et fenomenalt festbord. Lykke til!

  SvarSlett
 3. Mai er en herlig tid, her var det mange fristelser. Regner med at vi kanskje får se litt av festbordet :)

  SvarSlett