lørdag 9. mai 2015

Inspirasjon til barnebursdag


Det er jo bursdager både her og der for tiden, så i dag syntes jeg det passet bra med et inspirasjonsinnlegg i så måte. Bildene er fra en tidligere bursdag for minstemann. Det er jo selvfølgelig ymse hvor mye man orker, har tid og lyst til å legge ned av arbeid med en barnebursdag, men  her kommer i hvert fall noen tips:-)

Fine godteposer lager du enkelt av hvite papirposer som du dekorerer med utklipp fra gamle blader eller bøker. Jeg har funnet en Disneybok om Snøhvit på loppis som jeg har ofret til det gode formål.


Hvis du synes det er gøy å lage invitasjoner selv, så kan du dekorere kort på samme måten som med godteposene. Utklipp fra bøker, dekorpapir og lignende kan bli morsomme og fine invitasjoner.


Litt leker og aktiviteter hører med når det er bursdag, og å kaste på bokser er gøy. Jeg har malt tomme maisbokser og sydd erteposer til å kaste med.


Spyd med bær og godteri pleier å gjøre lykke i en barnebursdag:-)


Et fargerikt stoffstykke fungerer som duk. Vimpler er sydd av matchende stoffer. Ballonger, servietter og sugerør gjør også susen.


For ikke å glemme sjørøverkaken. Den har blitt et must her i huset. Mor baker, far pynter:-) Jeg er spesielt imponert over godterikanonen nordlendingen har laget. Vi snakker her om en mann som ikke akkurat har det for vane å slå seg løs på kjøkkenet.. Sjørøverflaggene er forresten lagert av grillspyd og flagg printet ut fra nettet. Ved serveringen av kaken pleier vi å sette på to isfakler. Dødskult når vi tenner på de, synes minstemann:-)

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Kjempebra!!!!
  Takker for inspirasjon, og gledesfylt innlegg ;)

  SvarSlett
 2. Åh for en fantastisk bursdag da. Alt er bare nydelig. Kjempeflott kake.
  Klem

  SvarSlett
 3. Ja,her var det masse inspirasjon å hente!
  Så flink du er å stelle istand:)

  Ønsker deg og dine en fin langhelg!
  Klem Caroline

  SvarSlett