torsdag 3. oktober 2013

Tiden flyr...

Neste måned er november og tid for det årlige julemarkedet i gjestehytten i hagen. Tiden flyr, og jeg henger liksom ikke helt med. Svigermor har forlengst levert en stor eske med deilige strikkesaker til julemarkedet, mens her går vel det meste i slowmotion. Men noe har det da blitt:-)
Selv om vi her kjører på med bilder fra fjoråret, så er det jo meningen man skal fornye seg litt. Selvfølgelig blir det mye i tekstil, jeg er jo en skikkelig tekstildame, men i år kliner vi til med litt collager og. I tillegg til at det blir ting og tang i tre og finer og. Ja, det er i hvert fall intensjonen. Jeg har mange ideer og planer, og i hodet mitt ser det jo grådig stilig ut. Jeg må bare overvinne frykten for stikksagen først og få et lite lynkurs hos nordlendingen... Jeg har en sterk tro på at det bor en snekker i meg innerst inne:-)


Det er jo en ørliten mulighet for at det kan gå med meg som med han som skulle lage syskrin til mor, for skjærefjøler har jeg lang erfaring med. Jeg tror knapt jeg laget noe annet på sløyden fra 4. til 7. klasse. Og så var jeg skikkelig god med den svimaskinen, og svidde inn de flotteste matrelaterte selvlagete rim (Smil og vær gla`, spis ost hver da´!).  
Tenker jo noe sånt sikkert ville slå an på julemarkedet også:-) Jeg mener, min mor ble jo overbegeistret!

Ja, her strømmer ideene på. Det er bare til å hive seg rundt!

14 kommentarer:

 1. Du lager den finaste julepynten! Elsker desse blondebambiane og den med engelen og piptapeten, love it! Så gøy at du har tenkt å prøve deg på snekring også, det kunne eg også tenkt meg:-) Lykke til med juleforberedelsane! Klem frå mari

  SvarSlett
 2. Åå, gleder meg allerede til julemarkedet ditt!!! I år må jeg bare klare å komme, det passet så dårlig i fjor. Det blir spennende å se hva du lager :-) Masse lykke til med forbredelsene til markedet :-)

  SvarSlett
 3. Den fineste gaven jeg har fått av datteren min, er en brødfjøl hun laga på barneskolen. Hun hadde svidd Supermamma inn i den. :)
  Jeg har store ambisjoner om tekstiler til jul selv. Til eget bruk. Det gjenstår å se hva som blir realisert.
  Men det hjelper å stikke innom deg. Da kommer inspirasjon og tiltakslyst.
  Ellen :)

  SvarSlett
 4. Så flink du er. :) Det må jo være kjempeartig med julemarked i gjestehytten i hagen. Jeg falt spesielt for den englepynten du har laget, så søt. :)

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se alt det fine du skal lage :)

  SvarSlett
 6. Masse fine bilder til inspirasjon! Lykke til med alt du skal lage, blir spennende å se etterhvert:)

  SvarSlett
 7. Når skal du ha julemarked?

  SvarSlett
 8. Tviler ikke på at du har planene klare. Blir spennende å se dem når de er blitt realitet :)

  SvarSlett
 9. Kjempemye fint!
  Lykke til med julemarked.

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Mvh
  Ingrid

  SvarSlett
 10. Kjenner jeg deg rett går det bra. Du lager så masse fint. Hadde ønska jeg hadde fri denne gangen. Har hatt så lyst å komme på ditt marked.
  Klemz

  SvarSlett
 11. Så kjekt med eit tilbakeblikk frå fjorårets julemarknad i hytta di! Og engelen lever i beste velgåande, den skal hengast opp igjen i år! Ser fram til ein ny tur opp til med ilag med Monica!

  SvarSlett
 12. Ja, det er en spennende tid vi nå går i møte! Jeg gleder meg iallefall kjempemye til "ventetiden" frem mot jul, med gaveinnkjøp -og lagingen (mest lagingen), forberedelser og alt som hører til med julen!!! :)
  Håper du får det til, det som du har planer om å få til. Både med og uten stikksag ;)

  SvarSlett
 13. Så gøy med julemarked, og det er jo helt utrolig at vi er der alt - snart i allefall:))
  Blir nok veldig mye fint:))

  SvarSlett
 14. Lykke til, både med markedet og forberedelsene.
  Skal selv delta på årets første julemarked om 3 uker og sliter litt med å komme i riktig modus :)
  Ønsker deg en fin helg videre!

  SvarSlett