søndag 20. oktober 2013

Nå er det høysesong for produktivitet og kreativitet her i huset, og da er det viktig at man har orden i hobbysakene. Akkurat nå er hyllen borte i mitt kreative hjørne fylt med bokser og esker som rommer ting og tang som er kjekt å ha lett tilgjengelig. Absolutt alt som står der har en eller annen nyttefunksjon. Den lille koppen blir for eksempel brukt til oppbevaring av synåler. Mye av oppbevaringen i hyllene er bruktfunn eller hermetikkbokser som har fått seg en makeover.
Når man har orden i sakene er det jo så mye gøyere å lage ting. De siste dagene har det blitt noen pulsvarmere. Jeg har laget flere av disse tidligere, og ettersom jeg fremdeles hadde noe ullfilt liggende, så var det greit å få brukt den opp.


Og pulsvarmerne har fått samme blomsterdekor som hjertene jeg laget forleden:-)

5 kommentarer:

 1. Ja orden i "sysakene" er godt å ha!! Kan ikke skilte med å ha det like ryddig og oversiktlig som deg, men hadde meg en god rydde/ omorganiseringsøkt på syrommet i dag! Deilig!!!
  Flotte pulsvarmere!!!

  SvarSlett
 2. Kjempefine produkter!! og foto! Lykke til md produksjonen :)

  SvarSlett
 3. Så flinke du er og orden i sakene er viktig:)
  Ønsker deg ei fin ny veke!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Skulle ønske jeg hadde like god orden som deg:-) Her sklir det ut i et kaos hver uke. Må få meg en bedre løsning snart. Nyt uken flinke deg!
  Klem Vibeke

  SvarSlett
 5. Skal si det var jenta si som har orden i sakene!
  Fine ting får du også laget:)

  SvarSlett