onsdag 4. september 2013

Nytt og brukt i skjønn forening


Etter at veslesnuppa var på ferie i sommer og besøkte kusinen sin som drev og pusset opp rommet sitt, så har veslesnuppa også blitt særdeles opptatt av soveromsinteriøret sitt. Ja, egentlig bor det jo en lillebror på dette rommet også, men han har ingenting han skulle sagt når det kommer til interiørdetaljer. Ikke det at han bryr seg heller, han har tross alt overlevd en rosa prinsesseromsperiode uten å mukke:-)


Veslesnuppa har skjønt at blomster må man ha. Riktignok plastblomster, men det er det vel bare mor sjøl som har litt problemer med...


Husets niåring ønsket seg dessuten et teppe til å ha på rommet, og i går da vi suste gjennom Kremmerhuset fant hun endelig et som både falt i smak - og som passet lommeboken. Veslesnuppa var storfornøyd med teppet til 99 kroner:-)


Det beste av alt er at hun også begynner å sette pris på å ha et ryddig og ordentlig rom, så det hender til og med at rommet blir ryddet uoppfordret.

Ellers har mor prentet inn at ikke alt trenger å kjøpes nytt, og veslesnuppa synes det er like stas med ting som kommer fra Fretex eller loppemarked. Både pult og stol er herlige bruktfunn:-)


Ha en fin kveld!

7 kommentarer:

 1. Kjempefine rom❤stilig å blande slik du gjere:)

  SvarSlett
 2. Det var et strigla og flott rom! Som mor, så datter;)

  SvarSlett
 3. Det er jenta si det.. ;-) Så flott at vi kan lære videre, at man ikke trenger å kjøpe alt nytt, men gjerne brukt! Kjempe fint rom :-)

  SvarSlett
 4. Er gøy når barna engasjerer seg i sitt eget rom :) Flott ble det.

  SvarSlett
 5. Jeg må si jeg er storimponert over 9-åringens rom! Både farger, form og ryddighet :) Lillebror ser vi ikke særlig mye til ;)

  SvarSlett