fredag 8. februar 2013

Søte, hjemmelagde gavetips til morsdag


På søndag er det morsdag - og fastelavn, i tilfelle noen ikke skulle ha fått med seg det:-) Her kommer et innlegg med noen små tips til morsdagsgaver for de som liker å lage ting selv. 


Små tøyposer til oppbevaring er alltid kjekt å få. Lag de gjerne i favorittfargene til mamma, så gjør de garantert lykke:-)Et hjerte med bilde av en liten hjerteknuser på burde vel også falle i smak. Kan eventuelt fylles med litt lavendel, så lukter det godt også.


Er du ikke så glad i å sy kan du lage en fin ramme ved å kle et passepartout med stoff eller papir som du vet vil falle i smak hos mottakeren.


Sett inn et koselig bilde av noen hun er glad i og lag et oppheng på baksiden. Enkel og koselig gave.


Eventuelt så kan du printe ut flere fine bilder og legge de i en stoff- eller papirkledd eske. Mange bilder blir stort sett værende på PC´en, så papirbilder er alltid stas.


Eller hva med å style en korktavle? Begynner du i kveld rekker du fint å få tavlen ferdig, selv med maling som må tørke:-)
Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Mange gode forslag her :) Ingen ting er som å få en hjemmelaget gave der giveren har brukt tid og hatt mottakeren i tankene underveis.

  SvarSlett
 2. Flinke deg! Så masse fine tips! :-)

  SvarSlett
 3. Så mange gode tips i herlege fargar! Uttesting av ny maling i eit tidlegare innlegg såg jo berre så fint ut! Blir spennande å sjå vidare resultat :) Ha ei fin helg, -og gratulerer med morsdag i morgon!

  SvarSlett
 4. Fine tips! Fin helg videre til deg og dine :)

  SvarSlett