tirsdag 10. november 2009

Dufteposer


Små dufteposer er koselige julegaver. Pleier ofte å bruke gamle, nostalgiske postkortbilder når jeg lager slike poser, men tenkte det kunne være gøy å se hvordan det ble å bruke et egenprodusert bilde. Og slik ble Blomsterdamen seende ut på en lavendelpose:


En koselig gave til familie er dufteposer med bilde av go´ungene. Disse er tenkt til tante på Østlandet som synes hun får for få bilder av tantebarna. Så nå får hun BÅDE bilder av de søte små og go´lukt, og det må vel være bra, eller?


Da er det bare å ønske alle sammen en strålende dag, og hive seg bak symaskinen igjen og få produsert litt. Det er jo bare 6 uker igjen til jul...

8 kommentarer:

 1. Så utrolig mye flott du lager! De duftposene med bilder av ungene, var jo geniale! Gleder meg til å se hva mer du tryller fram i ukene før jul. Ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. Veldig smart) Jeg har tenkt å smelte bilder av ungene inn i kubbelys til familien, så blir det veldig personlige lys de får.

  Ha en fortsatt strplende dag i fantastisk Bergensvær.

  SvarSlett
 3. Du er superproduktiv altså! De posene var skjønne, sånne laget jeg i fjor- det er virkelig koselig med bilder på!♥ Og tusen takkf or utrolig fin hilsen hos meg i går, det setter jeg stor pris på. Det er så givende og kjekt med blogging, takket være sånne som deg. Stor klem fra Heidi

  SvarSlett
 4. Utrolig søte julegaver, og ekstra søte med bilder av ungene på. Blir kjekt å se hva ditt neste syprosjekt er! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Så smart og lekkert. Artig å få en så personlig julegave.

  SvarSlett
 6. Hei igjen! Har en liten utfordring til deg på bloggen min - om du har tid og lyst. Ingen tvang....

  SvarSlett
 7. Hei kjære kreative svigerinne
  Så morsomt å se at du endelig viser omverden noe av alt det flotte du evner å trylle frem!
  hilsen tante på østlandet som gleder seg masse til jul :-)

  SvarSlett
 8. Hei Barbro:-)
  Så mye fint du lager:-)Den nydelige dufteposen med blomsterdamen skal ligge under juletreet til min kjære venninne......oi..holdt på å forsnakke meg;-) Kanskje hum også titter innom her??
  Er blitt så inspirert av bloggen din, og tenkt mange ganger -dette vil jeg også- så nå er jeg i gang med egen blogg:-)

  Klem fra Randi

  SvarSlett