onsdag 14. oktober 2009

Søte, små skjørt til englebarnSkjørtet her er enkelt og rask å sy (og det liker vi!), i tillegg til at det har god passform og faller fint. Mønsteret er hentet fra Lisbeth Bjørndals bok "Barn igjen" (kjempefin bok for de som liker å sy barneklær!). Det er satt sammen av seks like deler, så her kan man virkelig boltre seg i ulike kombinasjonsmuligheter når det gjelder farger og mønstre. Ypperlig mønster til stoffrester og redesign. Alle stoffer, bånd, blonder og pynt på de rosa skjørtene er fra Stoff og Stil.

Her hjemme har vi en liten prinsesse som stort sett bare vil gå i skjørt eller kjoler. Den lille prinsessen hadde et ønske om flere rosa skjørt, så mor satte seg ned og sydde, og tryllet fram dette skjørtet her:

Mor var veldig fornøyd og syntes det ble et riktig skjønt skjørt, akkurat en prinsesse verdig. Og siden den lille prinsessen stort sett var ganske så snill og grei, nesten som en liten engel,

så hadde skjørtet fått påskriften "jeg er et englebarn".

Stolt og glad gikk mor for å vise skjørtet til engleprinsessen. Men engleprinsessen ble vred og sa: "Eg synes skjørtet var STYGT! Eg vil ha sånn skjørt med BARE sånne baluskadamer på!"

Dermed så trampet hun av gårde, for å komme tilbake igjen med to skjørt som hun kastet lukt i favnen på sin mor hvorpå hun utbrøt:" Og sånne skjørt liker eg!!"


Hvordan kunne jeg bomme sånn??

Vel, vel, så feil kan man ta...Så da er det nok bare for mor å ta skjørtet med seg til galleriet og håpe at det dukker opp en liten engleprinsesse. For det fins vel flere englebarn der ute?

Ha en fin ettermiddag, både med og uten englebarn:-)

3 kommentarer:

 1. hehe hun er ett lite englebarn ja... Men det er jo bra hun vet hva hun vil ha da. Skjørtene var kjempesøte. Du er så flink.
  ps.. Takk for besøket det var så koselig

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha:-)

  Alltid kjempekoselig å være på besøk hos dere! Steinar var imponert over oppvartningen. Kjempedeilig!

  SvarSlett
 3. Halloen Barbro.

  Skulle jo besøke deg på galleriet i dag, men Aurora har vært hjemme med ørebetennelse som rant i strie strømmer.. Og bilen til min mor var på verksted. Så da satser jeg på neste torsdag istedet. Håper det går bra??? TUDELU!!

  SvarSlett