fredag 30. oktober 2009

PusekatterLille prinsesse har fått overdose av mors ullfiltkjoler, og var helt henrykt da det dukket opp Kittykjoler på bloggen til fru- jansen. "SÅNN vil eg ha, og eg vil gå med han i morgen!" proklamerte lille prinsesse. Så da ble det som Hennes Høyhet ønsket, mor hev seg rundt og bestilte kjole fra fru Jansen. Kjolen kom like etter i posten, og for en lykke! Endelig var det mulig å slippe unna mors tvangstrøyer (ullfiltkjoler...) Og for å si det sånn; kjolen har knapt vært av siden den kom. I tillegg hadde skjønne fru Jansen lagt ved et Kitty-etui med papirlommetørklær. Utrolig stas!! Så tusen takk snille fru Jansen!

Skjønne små pusekatter gjør seg både på små prinsessekjoler og på bilder. Disse bildene er gravd fram fra en svunnen glemsel.
God helg!!

1 kommentar:

  1. Hei! Så det bildet av jenta di på Fru Jansen sin blogg. De kjolene var kjempesøte. Synd alle mine nieser er for store for disse kjolene som dere bloggdamer er så flink til å lage.
    Angående bildene dine: Bruker du noe maling på dem også - er det silkemaling? Hvor lenge har du drevet på med å lage tekstilbilder?

    Ha en fin dag!

    SvarSlett