fredag 13. juni 2014

Mintgrønne betraktninger


Det er så fint med litt mintgrønt nå når det er sommer:-) Jeg kunne egentlig tenkt meg og malt noen av møblene i mintgrønt også, men jeg tror neppe nordlendingen er like begeistret over den tanken. Vel, vel, nå har jo han kjøpt seg motorsykkel, så da kan vel jeg få lov til å slå meg løs med litt mintgrønn maling, eller?


Nå pleier jo jeg sjelden å spørre om lov til sånt, jeg pleier bare å gjøre det. For eksempel når nordlendingen er i Nordsjøen. Da gjør jeg ganske mye rart. Med interiøret altså:-) Mitt motto der har alltid vært at det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse. Men jeg pleier jo å oppdatere nordlendingen litt gjennom bloggen, sånn at han ikke får helt hakeslepp når han kommer hjem. Jeg er ganske omtenksom sånn.


At jeg hadde malt et par av stueveggene for en tid tilbake grå "glemte" jeg muligens å informere han om. Det tok imidlertid to dager før han oppdaget det etter han kom hjem. Mulig han hadde oppdaget det litt før hvis stuen plutselig var blitt mintgrønnn. Men det er jammen meg ikke sikkert.


Ellers så hender det jo at noen andre pleier å oppdatere nordlendingen på interiørfronten i heimen hvis han ikke har fått tid til å lese seg opp på bloggen. 

Ser dere har fått to fine skap i stuen? sa min svigerinne på telefon til sin bror.
Hæ? sa nordlendingen
Ja, jeg så de nettopp på bloggen, fortsatte min svigerinne.
Er det mulig? Jeg har jo bare vært vekke noen timer, sa nordlendingen.

Jepp, det gjelder å være om seg:-) Det er ikke sikkert huset ser likedan ut etter at nordlendingen har tatt seg en tur i skibakken eller en tur på sjøen.


Men akkurat denne gangen her har jeg faktisk bare tenkt veldig mye på alt jeg har lyst til å gjøre, så nordlendingen kommer hjem til et hus uten nevneverdige forandringer. Tror jeg i hvert fall. Mye kan skje i løpet av et døgn. Og mintgrønt er tross alt grådig fint:-)8 kommentarer:

 1. Mintgrønnt er kjempefint:)nyt lørdagen!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. hahahaha jeg storkoser meg med innleggene her på bloggen din Barbro, du har en fantastisk måte å skrive på :) mintgrønn er en nydelig farge, sammen med rosa og grått er det mine favoritter. hilse nordlendingen. klem

  SvarSlett
 3. HI i love your blog , you have a new follower from Chile
  Angelica

  SvarSlett
 4. Hehe 😄 det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse 😉 disse mannfolkene har jo som regel ikke så mye peiling, så hvorfor spørre de? Hehe 😄

  Eeeeeelsker mintgrønn! Stuen din hadde blitt nydelig i mintgrønn! 😉

  Klem fra fargehverdag Gina

  SvarSlett
 5. Sommerlig og fint :-) Jeg har vært ganske sikker på at jeg er ferdig med mintgrønn etter perioden på 80-tallet, men bildene dine var skikkelig lekre :-)) Jeg malte gangen vår grønn (og da snakker vi 90-tallsgrønn) en gang gemalen var på jakt - fra å være trehvitt, ble det veldig grønt - satsa på at hjemlengselen var så stor at han bare kom til å gå gjennom gangen uten å merke noe.....men nei da :-P

  God søndag

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Mintgrønn er nydelig, frisk og sommerlig. Måtte le av dine betraktninger om å benytte sjansen når mannen er i Nordsjøen. Av samme grunn er det blitt en del turkis her på Norges beste vestkant i det siste.
  Ha en fortsatt flott søndag!
  www.hannetoves.blogg.no

  SvarSlett
 8. Ha, ha, du er nå herlig!
  Resultatene blir jo alltid bra hos deg, så tror ikke han kan klage alt for mye nordlendingen din:)

  SvarSlett