onsdag 25. juni 2014

Interiørtips


ELLE Decoration har en konkurranse for interiørbloggere hvor man utfordres til å vise sitt beste interiørtips. Med dette bidraget er jeg med å konkurrere om et 6 måneders abonnement på ELLE Decoration. Konkurransen er i samarbeid med bloggen Teglsteinsliv.com og CupoNation.

Historien bak stuebordet vårt er det nok noen som har fått med seg tidligere, men jeg synes likevel det ble et godt interiørtips ut av det. Jeg fant et gammelt bord på Fretex for mange år siden. Riktignok ikke så stort, men veldig solid og fint. Det ble malt med svart bengalakk og sto lenge på barnerommet. Så ble det stuet ned i kjelleren, før det noen år seinere ble hentet opp igjen til stuebruk. Nordlendingen var imidlertid svært misfornøyd med bordet som han syntes var altfor lite og særdeles lite praktisk til fredagenes tacokvelder... Han truet med å hente ned ungkarsbordet sitt fra garasjeloftet, noe jeg fikk frysninger av bare ved tanken. Det var da mor sjøl kom på den - i all beskjedenhet - geniale ideen om å ta bordplaten fra ungkarsbordet og feste den oppå det lille bordet.


Og det var en ide vi kunne enes om, både nordlendingen og jeg. Nordlendingen hentet fram verktøy og fikk på ny og større bordplate som ble malt med hvit bengalakk, og vips fikk vi både kult og tacovennlig bord:-)2 kommentarer:

  1. Lykke til i konkurransen! Fine bilder :)

    SvarSlett
  2. Heisan Barbro
    Så fine bilder! Godt med stor bordflate og lur ide,. Masse lykke til! Tusen takk for koselig hilsen også. Skal ærlig innrømme at det er blitt lite blogging i det siste, men tror jeg kommer sterkere tilbake snart!! Glade sommerdager, fine du! Klemmer fra Kaspara

    SvarSlett