søndag 3. november 2013

Det nærmer segDet blir julemarked 23. og 24. november i den lille gjestehytten i hagen, i år igjen:-) Det er godt det ennå er tre uker igjen... Som vanlig har svigermor bidratt med en solid eske med strikkesaker. Som forøvrig var klar allerede før sommeren. Akk, ja, det er ikke sånn for oss alle...


Min mor bidrar desssuten med perlesmykker og annen lekker perlepynt, i tillegg til et par venninner som bidrar med diverse, så hytten vil nok bugne i år også:-)


Jeg krysser fingrene for at været viser seg fra sin beste side, sånn at noen av tingene kan stå ute. Det kan bli litt trangt hvis det plutselig kommer mange samtidig. Jeg kunne jo hatt det i kjelleren, men jeg synes den lille hytten skaper en sånn fin og koselig ramme rundt julemarkedet:-)


Jeg gleder meg i hvert fall til å begynne å ordne til inne i hytten. Det er utrolig kjekt å prøve å få alt til å passe sammen, sånn at det blir en helhet og ser fint ut.


Og da er det alltid flott å ha med seg en liten hjelper som mer enn gjerne gir en hjelpende hånd:-)

5 kommentarer:

 1. Så koselig med julemarked i hytta,gleder meg til å sjå og skulle gjerne hatt annledning til å ta turen innom:)
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så gøy at flere har som tradisjon å lage julemarked hjemme. Vi har akkurat hatt åpent et par dager,men åpner dørene flere ganger i løpet av førjulstiden. Artig med små hjelpere også :) Ser så flott ut alle tingene.

  SvarSlett
 3. Sååå mye fint du lager!
  Tenker det blir et kjempekoselig julemarked:)
  Ha en fin dag!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 4. Åååå, gleder meg sånn til å komme på "besøk" i den lille hytten :-) det er herved krysset av på kalenderen! :-)

  SvarSlett
 5. Så fint! Hvor kjøper du sånne disney og mummitrollet stoffer? :) Hilsen Serine!

  SvarSlett