onsdag 24. november 2010

I skuddet igjen?


Endelig ser det ut til at mors forhatte ullfiltkjoler seiler opp til å bli poppis igjen. For et par - tre år siden var nemlig mors ullkjoler absolutt favorittplagget her i huset. Aldri en dag uten, sommer så vinter. Noe som tydeligvis fikk meg til å framstå som en eller annen tovedronning i barnehagen til veslesnuppa, og medførte at jeg ble headhuntet til å tove julegaver med de 32 barna i barnhagen.


Så plutselig dabbet ullfiltkjoleinteressen kraftig av, og den har vært meget laber, for ikke å snakke om totalt fraværende lenge. Helt til i går faktisk. Da mor måtte sy en ullfiltkjole i full fart for vi trengte en gave til en bursdag. Jeg hadde ikke tid til å lage tekstilbilde som dekor, så det ble et hjerte istedet. Og det var vel det som gjorde utslaget. Hjerter er nemlig den feminine mindretallregjeringen i huset meget begeistret for.


Mor var ikke akkurat tungbedt da veslesnuppa ba så pent om å få maken kjole til bursdagsbarnet. Så i dag ble det tvillingkjole til Saramor i en fei. Foreløpig henger den pent og pyntelig på en henger. Så får vi se om begeistringen er like stor i morgen. Hvis ikke, så har vi nok en julegave i havn:-)


13 kommentarer:

 1. Det er vel bare å slå til med en gang begeistringen melder seg igjen :-) Herlige kjoler - flott både til stor og liten :-D

  Nattaklem fra Siv

  SvarSlett
 2. Så flink du er som kan trylle frem en slik kjole på null komma null!! Heldig er dattra di:))

  Lo godt da jeg leste om apekattene du hadde forlatt på loftet;))

  SvarSlett
 3. :) Skjønner godt at lille tøtta falt for gaven og måtte ha likens. Den va bare helskjønn! Hjerter slår alltid an, både for liten og stor :) Lekker blonde du har der også... Ser i et tidligere innlegg at du har fått laga trykk av et til klovnehode. Trur jammen jeg skal ha begge :) Sender deg en mail etterhvert :) Hørs!

  SvarSlett
 4. For en herlig kjole! Har så lyst til å skaffe en sånn til Maja.-Men her i gården er det bare lange bomullkjoler som duger om dagen, sukk.

  SvarSlett
 5. For en herlig kjole og så gøy at mors design er i skuddet igjen hos frøkna. ☺ Ser moro ut å sy en sånn, hmmmmm.

  SvarSlett
 6. Kjempelekker kjole. De er bare så søte og kan pyntes opp og ned avhengig av tilbehøret :)

  Ha en flott morgendag!

  Klem

  SvarSlett
 7. Skjønner godt at de kjolene var et hit!
  Men, du burde planlagt dette enda bedre, nå kommer det nok en nybestilling fra barnehagen om 30 like kjoler FØR jul... Årets julekjole?!

  SvarSlett
 8. De kjolene er jo bare kjempefine. Ikke rart de blir populære igjen.
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 9. Knallkoselig kjole. Veldig fin med bare det lille hjertet midt på. Pyntesømmene rundt kantene var nydelige.

  SvarSlett
 10. Selv om kjolene dine er kjempefine, kan man kanskje ikke regne med at hjemmesydd er like poppis hele tiden :) Men utrolig greit å kunne lage sjøl, både til å gi bort og til egne unger.

  Veldig hyggelig at du vil ha dynetrekket, forresten. Jeg regnet vel egentlig med at det bare var du av de som leser bloggen min som kunne være interessert :)

  Catje

  SvarSlett
 11. jeg er veldig glad i slike ullfiltkjoler :o) har en selv i grått som jeg fikk sydd for noen år siden :o) Denne du viser i dag var knallsøt!!
  Klem J.

  SvarSlett
 12. Så herlig! Ja det er ikke alltid så enkelt å følge me dpå hva de små liker.

  Håper nå hun liker denne kjolen, for den var nydelig:)

  SvarSlett