onsdag 15. februar 2012

Har du barn som er hektet på alt som har med sjørøver å gjøre, så finner du både små og store sjørøverflagg som du kan printe ut hos temafest.no


Her har jeg brukt de til pynt på godteposer. Disse kan jo brukes til så mangt, og kan bli tøffe etiketter på for eksempel brusflasker til en barnebursdag.
Inne hos Temafest.no finner du også blant annet oppskrift på sjørøverkaker, mal til sjørøverinvitasjon til å printe ut, og flere gode tips og ideer til temabursdager.

7 kommentarer:

 1. Det var lurt å printe ut :O)

  (Så fint det ble med bokstav vimpelen!!)

  Ha en fin ettermiddag,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 2. takk for tipset=) du må ha en strålende dag! Klem fra Yvonne.

  SvarSlett
 3. Det er jammen en fin nettside, Barbro, takk for tips:) Jeg kan jo få bruk for den når mine barnebarn blir større:)
  Måtte le da jeg leste innlegget under her, patetisk som Valentinesday hahhaha, vi feirer heller ikke:) Tok Nordlendingen hintet, eller det er vel ikke et hint egentlig;)Nå vet ha iallefall hva han skal gjøre neste gang han vil sende deg blomster på døra;)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Sjørøverfester må man liksom gjennom en periode...

  SvarSlett
 5. Tusen takk for tipset. =) Og innlegget under var et fantastisk oppfinnsomt valentinesinnlegg. Håper Nordlendingen tok hintet =)

  SvarSlett
 6. Bra tips til nyttig side! Jeg ser ikke for meg at jentene kommer til å velge sjørøver som tema. Men man vet aldri. De er rimelig tøffe til tider.... ;)

  SvarSlett
 7. Sjørøver er fortsatt aktuelt i vårt hjem, siste tilskudd var da jeg kledde meg ut som Jack Sparrow på karneval. Jeg innbiller meg at det var et meget vellykket kostyme, da jeg bestemt mener at jeg fikk litt ekstra oppmerksomhet fra den kvinnelige delen av gjestene ;D

  Ellers takk for sist- veldig hyggelig å treffe deg. Uglen har rukket å bli en storfavoritt i huset, og det er dessverre ikke så ofte jeg får sett den. Åttteåringen min er bergtatt og bærer den med seg overalt :) Tusen takk for den, og de flotte stoffene!!

  SvarSlett