onsdag 30. mars 2011


Det bugner ikke akkurat med påskepynt hos oss, og lenge var det lille vi hadde sporløst forsvunnet, inntil det i går dukket opp i en liten påskeboks. Det gjelder å sjekke hva som skjuler seg under lokket av og til... For sikkerhets skyld hadde jeg invistert i bittelitt ny påskepynt fra Åhlens. Eggene over kommer i sekspakning fra frittgående Åhlenshøner, og jeg trodde de var av plastikk, helt til jeg rev ned det ene egget. Nå er det bare fem igjen...

Da er det jammen godt man har uknuselig egg å pynte med og. Veslesnuppa har tovet påskeegg, mens mor har sydd på perler etter ordre fra øverste hold. Den lille skapningen til venstre er også kreert av veslesnuppa, og ligner vel mest av alt på en krysning mellom en påskekylling og et påskemonster... Men det den ikke har med seg når det gjelder utseende, tar den sannelig igjen på sjarmen:-)


Jeg regner jo med at det kanskje kommer litt mer påskepynt innenfor dørene før påsken er her, så kanskje jeg trenger hele to sånne påskebokser neste gang jeg skal pakke ned påskepynten:-)


15 kommentarer:

 1. Ååå de eggene var bare nydelige, spørs om jeg ikke må ta meg en tur på Åhlens når jeg skal til Stavanger på fredag:O Men de va skjønne de hjemmelagde også, både egg og "dyret" hi hi. Flink snuppe du har;)

  SvarSlett
 2. Mye flott påskepynt - liket påskemonsteret!

  SvarSlett
 3. Kjempesøte de eggene fra Åhlens, skjønner at jeg må en tur på Lagunen snart..

  Men jeg holder en knapp på hjemmelaget pynt jeg, så da suser påskemonsteret opp som en vinner!

  God klem

  PS! Muggen kommer snart, må bare få tiden til å strekke til..

  SvarSlett
 4. så nydelig påskepynt!! Og boksen var jo herlig ;);)
  Lekre egg fra Åhlens - enig med over her - mulig jeg må traske en tur bort til Lagunen snart;);)

  SvarSlett
 5. Så nydelige farger. He he he kjenner til den med bokser og esker som bare forsvinner. Skal merke mine etter påske i år. Har alllltid planer om å få mer orden i sakene.....en vakker dag :)
  Kos deg
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 6. Nydelige egg og helt fantastisk søt påskeboks!! Hvor i all verden har du kjøpt den?

  SvarSlett
 7. Så skjønt påskeeggmonster, en sikker klassiker i åra framover!! :-)

  Ha en skjønn vårlig dag! :-)

  SvarSlett
 8. Lekre saker, både de kjøpte og de hjemmelagede!
  Skulle tatt en tur til Åhlens, men hater å dra til byen:O)
  Nyt dagen, klem fra meg som har fått sol!!

  SvarSlett
 9. Elsker tova-egget med perler på!!!
  Jeg tenkte å dra med meg noen søte lilla påskeegg hjem fra jobb en dag! Mange søte egg på kremmerhuset. Liker at det er mye dus-lilla i påsken nå! Er ikke så begeistret for gult! Skal sy noen lilla pipper og ha i greiner som jeg ser du også har! Nuuudeligt!

  KLEM ;)

  SvarSlett
 10. Synes dere er godt igang med pyntinga, ja! Boksen var veldig sot og superkjekke - sa VET man hva som er inni pa forhand! ;-)

  SvarSlett
 11. Monsterkyllingen var fantastisk!

  Her pyntar vi ikkje til påske, det er traume nok å finne fram til jul;) Men eg synes det er koseleg med andre sine påskepynta hus, so eg er ikkje HEILT håplaus.

  Kjekt å sjå innom deg igjen!

  SvarSlett
 12. Herlig med tovet påskepynt. Og den kan ihvertfall ikke ikke knuses......

  SvarSlett
 13. Hei:O)Ja her er det lett og få påskepynt dilla:o)Så fin blogg du har!Legger meg til som følger:)Ha en fortreffelig aften!

  SvarSlett
 14. så fin påskepynt! Jeg liker egentlig ikke guuuul påskepynt- hvertfall ikke hos meg, passer bare ikke inn. Men dette ble jo veldig påskete og søtt med litt nye farger, nydelig!

  SvarSlett
 15. Så pnet du har ordnet det :)
  Her finnes også minimalt med påskepynt, jeg er ikke særlig glad i gult.
  Gubben kommer ikke til å bli glad i deg Barbro, siden du driver å viser meg at man kan bruke andre farger også. Det kan nemlig føre til shopping *knegg*

  SvarSlett